naslovna_final
Utrip mesta · kulinarika

Vrhunska posoda Pyrex® s 100-letno tradicijo zadovolji visoka pričakovanja ljubiteljskih in profesionalnih kuharjev. Visokokakovostno steklo kolekcije Pyrex® omogoča, da se jedi v pečici enakomerno zapečejo na visokih temperaturah, ponovno pogrejejo v mikrovalovni pečici ali zamrznejo v zamrzovalniku. Popoln odsev posode obenem poskrbi za modern in eleganten videz, primeren za serviranje še tako svečanih kosil. Edinstven material je poleg vsega tudi izjemno higieničen, saj ne vpija vonjav in okusov, njegovo čiščenje pa je preprosto.

Premium kolekcijo je oblikoval priznani britanski oblikovalec George Sowden, ki je brezčasnemu designu posode dodal tudi debelejše dno, zato Pyrex® za to kolekcijo nudi kar 20 let garancije. Vsi elementi steklene kolekcije so zaradi visokih standardov kakovosti izdelani v Franciji.

Vsi izdelki v kolekciji imajo 20-letno garancijo, litoželezna posoda pa kar doživljenjsko garancijo!

Ta posebna linija posode Pyrex je na voljo samo na bencinskih servisih OMV v Sloveniji:

  • Z zbirnim kuponom, ki ga pridobite na naših bencinskih servisih in z 20 zbranimi bonus nalepkami, pri nakupu kolekcije prihranite do 65%.
  • Člani Kluba OMV Smile & Drive ugodnost nakupa enega izdelka uveljavite ob izročitvi zbirnega kupona z nalepljenimi 15 bonus nalepkami in unovčenjem 50 točk zvestobe iz vaše kartice zvestobe OMV Smile & Drive.
  • Bonus nalepke lahko zbirate od 16. februarja 2015 do vključno 24. maja 2015, kolekcijo posode Pyrex® pa lahko kupite do vključno 7. junija 2015.
  • Za vsak nakup v vrednosti nad 10 EUR na bencinskih servisih OMV prejmete eno bonus nalepko. Od 10 do 19,99 EUR prejmete 1 nalepko, od 20 do 29,99 EUR prejmete 2 nalepki. Za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 10 EUR prejmete dodatno nalepko (vozniki večjih vozil prejmete bonus nalepko za vsak nakup nad 50 EUR).

Preverite celotno kolekcijo posode Pyrex® v akciji v galeriji

Vsetranska posoda PyrexOdpri galerijo

Screen Shot 2015-01-14 at 13.18.52 Popoln zločin: Kako ukrasti en kos cele pice, ne da bi kdo opazil Vhod v nov lokal, ki privablja avstralske hipsterje. McDonald’s v Sydneyu odprl lokal z zdravo prehrano The Corner Sadno-zelenjavni smoothie Savna klub Breza: zdravi in lahki obroki v novem letu 2015 PicMonkey Collage Čokoladni atelje Dobnik – valentinova kolekcija D’Love Collection