shutterstock_748025953
V zraku · odnosi

Braj je najpomembnejši moški v tvojem življenju, zato mu posvečaj več pozornosti. Zasluži si jo.

Hiter tempo življenja nas sili v to, da pogosto pozabimo, kako pomembni so za naše življenje sorojenci. Ti razlogi, zakaj je tvoj brat blagoslov, vas bodo opomnili na to, zakaj mu morate posvečati več pozornosti. Ker si jo zagotovo zasluži!

Zakaj je tvoj brat blagoslov?

Vedno ve, kdaj partner ni dovolj dober zate.

Bratje vedno vedo, kdaj tvoj partner ali simpatija zate ni dovolj dober. Po navadi imajo visoke standarde in odlično intuicijo.

Brezpogojno te ima rad.

Čeprav si mogoče očkova deklica, tvoj oče verjetno ne ve za polovico stvari, ki si jih v življenju naredila. Po drugi strani imaš pred bratom le malo skrivnosti, a te ima vseeno brezpogojno rad.

Vedno te bo branil.

Kdo potrebuje telesnega stražarja, če imaš brata? Brat je vedno pripravljen, da te brani pred nevarnostjo ali prevsiljivimi pogledi opolzkih moških.

Nasmeje te do solz.

Z bratom imata podoben smisel za humor. Zato te lahko kadarkoli nasmeji. To je še posebno dobra lastnost, ko se slabo počutiš.

Raje bi umrl, kot izdal tvojo skrivnost.

Brat ve, da si v preteklosti preživela kar nekaj sramotnih trenutkov. A raje bi umrl, kot da bi tvoje skrivnosti komurkoli izdal. Tvoje šibke točke so pri njem varne.

Zelo spoštuje tvoj nasvet.

Brat te občuduje in kuje v zvezde. Zato mu tvoji nasveti veliko pomenijo in jih vzame zelo resno.

Je tvoj največji podpornik.

Mama je nate ponosna, oče te razvaja, vendar je brat tisti, ki je tvoj največji občudovalec. Ko ti kaj uspe, sije kot zvezda.

Tudi če se nekaj časa ne slišita, se odlično razumeta.

Če z bratom živita v različnih mestih in se vidita le poredko, ni to za vaju nobena težava. Brat razume, da je življenje zapleteno in si izjemno zaposlena. Ko se vidita, je, kot da se ne bi nikoli razšla.

Imata skriven način komuniciranja.

Z bratom si lahko sporočata zapletena sporočila na tako nenavadne načine, da vaju nihče drug ne razume. Včasih je dovolj zgolj bežen pogled z dvignjeno obrvjo in  točno vesta, kaj se vama podi po glavi.

Vedno se bo potrudil zate.

Če se spreta, brat ne bo pustil, da je prepir dolgotrajen. Zamere bo hitro zgladil ter poskrbel, da je vajin odnos še naprej odličen.


caroline-hernandez-tJHU4mGSLz4-unsplash To je posebna vrsta ljubezni: 10+ razlogov, zakaj je tvoja mlajša sestra blagoslov Najboljši čas za začetek romantičnega razmerja v letu 2017 je prav oktober Najboljši čas za začetek romantičnega razmerja v letu 2017 je prav oktober shutterstock_499269973 To je povprečna količina spolnih odnosov vaših sovrstnikov! shutterstock_382091164 10+ dobrih razlogov, zakaj je tvoja starejša sestra blagoslov · · ·