1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · mobilno

Vsi vemo, da obstajajo takšne in drugačne različice Mercedes-Benzovega terenca razreda G. A zagotovo še nikdar do zdaj niste videli takšnega, ki vas lahko odpelje v neznano, in to kar brez šotora in kuhalnika. Predstavljamo vam “avtodom” Orangework Lennson 3C.

Orangework Lennson 3C je osnovan na Mercedes-Benzu G320. Poganja ga turbinski 6-valjni motor z 220 konjskimi močmi. Za prestavljanje skrbi 7-stopenjski avtomatski menjalnik, s tem pa je vožnja v vseh pogojih gladka in tekoča. Seveda so ob vseh predelavah in dodatkih ohranili vse terenske zmožnosti Mercedesa G. Dolžina 5,7 metra je povsem obvladljiva, a jim je pri Orankeworku vseeno v kabino uspelo zapakirati popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico, prostorno ležišče in jedilno-bivanjski kot. Med drugim je dovolj prostora še za 100 litrov sveže vode, 6-litrski grelec tople vode, hladilnik in še kaj. Že tudi brez te rumene barve je avtodom impresiven in zagotovo eden od najbolj privlačnih, na katere smo naleteli do zdaj. Zdaj pa samo še za volan in novim dogodivščinam naproti.

PREBERITE ŠE: VW CALIFORNIA XXL: VOLKSWAGEN CRAFTER KOT AVTODOM? ZAKAJ PA NE!

Galerija slik: Orangework Lennson 3C

Orangework Lennson 3COdpri galerijo

Renault Symbioz je del vašega doma. Renault Symbioz je del vašega doma Shelby Ford Raptor Baja Shelby Ford Raptor Baja je prava terenska zverina Volvo XC40: prvi kompaktni SUV znamke Volvo Volvo XC40: prvi kompaktni SUV znamke Volvo BeFunky Collage Takšna je Jaguarjeva električna prihodnost · · ·