cover-montblanc
V zraku · tehnologija · pametne ure

Ljubiteljem klasičnega videza ročnih ur se novodobne pametne ure ne zdijo vedno privlačne. Res je, da na njih vedno lahko prebiramo e-pošto, opravljamo videoklice … A kaj, če nam ni všeč to, kar vidimo? V podjetju Montblanc so razvili uro, ki je morda rešitev za vse.

Montblanc Summit je v vseh pogledih pametna ura, popolnoma novodoben gadget, ki zadošča vsem potrebam človeka, ‘pripetega’ na omrežje wi-fi 20 ur na dan. Uro lahko dobite v treh različicah ohišja, in sicer v nerjavečemu jeklu PVD, titanu ter dvobarvni kombinaciji obeh materialov. Paščke lahko izbirate med osmimi različnimi kombinacijami, od gume v olivno zeleni barvi do rjavega usnja. Na ličnici ure se bohoti AMOLED-zaslon na dotik.

V notranjosti ‘možgani’ poganjajo sistem Android Wear 2.0, ki uri omogoča, da dela s 1000 različnimi aplikacijami. Ura vsebuje tudi vse novodobne senzorje in tudi zato premore mnogo različnih funkcij. Tako jim je v drobovje uspelo spravit barometer, mikrofon za glasovno upravljanje … 300-mAh baterija bo poskrbela za celodnevno delovanje.

Ko jo boste pripeli na zapestje, boste nanj pripeli tako brezčasno klasiko kot moderno sedanjost.

Galerija slik: Montblanc Summit

Montblanc SummitOdpri galerijo
Pametna ura ZeTime Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure Pametna ura TAG Heuer Connected Modular 45 TAG Heuer Connected Modular 45 – modularna pametna ura za debele denarnice Pametna ura Huawei Watch 2 MWC 2017: Huawei Watch 2 je razlog, da se boste zaljubili v pametne ure Braillova pametna ura Dot: Prva pametna ura za slepe in slabovidne je nared