fbpx

2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black Label

2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black Label

s.Oliver Black Label predstavlja novo kampanjo za poletje 2017 in začetek sodelovanja z znamenitim glasbenim duom 2Cellos, ki sta postala ambasadorja znamke s.Oliver Black Label.

Svetovno znana umetnika Luka Šulić in Stjepan Hauser s svojimi nastopi navdušujeta občinstvo po celem svetu in nastopata na najbolj prestižnih svetovnih odrih. Njun umetniški izraz ruši meje med žanri, od klasične in filmske glasbe, popa in rocka. Prav zato sta vrhunska umetnika postala ambasadorja znamke s.Oliver Black Label, prestižne znamke, ki uteleša stil sodobnega moškega. Vrhunski dizajn, ki je dopolnjen z odličnimi materiali in elegantni kroji, je namenjen vsem, ki želijo eleganten in prefinjen, a hkrati sodoben, urban in sproščen videz.

PREBERITE ŠE: s.Oliver z ekskluzivno kolekcijo The Fusion


Skrbno izbrani materiali in elegantni kroji predstavljene kolekcije s.Oliver Black Label so namenjeni moškim, ki potrebujejo elegantna oblačila, a želijo tudi ležerne kombinacije. Novost linje Smart Supply je model obleke Joggsuit – to je kombinacija obleke in športne trenirke in je kos, ki ga mora imeti v garderobi vsak sodoben moški.

Galerija – 2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black Label

Dodatne Informacije

Več informacij:
soliver.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!