Pandora: The World of Avatar
Utrip mesta · destinacija

Sedem let po filmu Avatar bodo oboževalci filma Jamesa Camerona dočakali tematski park Pandora: The World of Avatar, ki bo del orlandskega Walt Disney Worlda. Vrata odpira pomladi 2017.

Na nadaljevanje filma Avatar (2009) bomo morali še malce počakati (zadnji datum, ki se omenja, je december 2018, Avatar 3 naj bi izšel leta 2020, štirica in petica pa leta 2022 oz. 2023), zato pa si bodo lahko oboževalci filma čas do takrat krajšali z obiskom tematskega parka Pandora: The World of Avatar.

PREBERITE ŠE: Spomladi vrata odpira zabaviščni park Mirnovec, hrvaški Gardaland

Od odprtja nas ločita še dobra dva meseca (otvoritev bo 27. maja 2017), že zdaj pa si lahko pogledate, kaj nam pripravlja Walt Disney World v Orlandu.

Med drugim se boste lahko na čolnu popeljali skozi svetlikajoči se deževni gozd. V parku se boste počutili, kot bi sanjali z odprtimi očmi.

Galerija – Pandora: The World of Avatar:

Pandora: The World of AvatarOdpri galerijo
Zabaviščni park Fun Park Mirnovec Spomladi vrata odpira zabaviščni park Mirnovec, hrvaški Gardaland Hotel The Walled Off Sloviti grafitar Banksy odprl hotel z najslabšim razgledom na svetu hogwarts V Veliki Britaniji se avgusta odpira prava Bradavičarka! BeFunky Collage Želiš brezplačno potovati po Evropi? Zdaj lahko! · · · ·