fbpx

Kako opremiti pisarno, da se boste v njej dobro počutili

Estetika je ena izmed glavnih vodil in ideologij, ko gre za vprašanje, kako opremiti prostor. A obstaja še cel kup drugih smernic, ki jih je pri opremljanju stanovanja treba upoštevati. Kako opremiti pisarno, da se boste v njej dobro počutili, je še posebej pomembno vprašanje: v pisarni namreč preživimo veliko časa, poleg tega pa je mnogokrat osrednji prostor stresnih dogodkov. Lepa oprema in prava postavitev lahko pripomoreta k boljšemu počutju in nenazadnje k bolj produktivnemu delu.

Kako opremiti pisarno, da se boste v njej dobro počutili:

Ko ste v dvomih, kupite priznano znamko
Ko ste v dvomih, kateri izdelek kupiti, je manj verjetnosti, da boste zgrešili, če kupite znano znamko. Te so namreč preverjene s strani mnogih prejšnjih kupcev, poleg tega pa si težko privoščijo površne izdelke ali pa nestrokoven odnos do strank.

Z nakupom uveljavljenih znamk ne morete zgrešiti
Z nakupom uveljavljenih znamk ne morete zgrešiti.

Ravnajte se po letnih časih
Tudi v prostoru, kot je pisarna, je pomembno, da vsake toliko časa opravite spomladansko in jesensko čiščenje. Poleti dodajte v pisarno kakšno dišečo rožo, pozimi pa romantične sveče ali toplo preprogo. To bo v trenutku poskrbelo za pravo vzdušje, skladno z zunanjim svetom.

Pozimi v pisarno dodajte kakšno preprogo
Pozimi v pisarno dodajte kakšno preprogo.

V prostor vključite kulturo
Kulturo podjetja vključite tudi v opremljanje prostora. Prostori naj bodo edinstveni ter naj odražajo identiteto tistega, ki jih uporablja. Če ste vodja podjetja, spodbudite zaposlene, naj v prostor vključijo svoje elemente. Delo v takšnem prostoru je tudi bolj prijetno.

Upoštevajte kulturno okolje
Upoštevajte kulturno okolje.

Omogočite sproščenost
V pisarniški prostor vključite prijetne, udobne objektne kot na primer oblazinjene sedeže, preproge in drevesa v loncih. Prijeten prostor poveča sproščenost uporabnika, kar se povezuje z večjo uspešnostjo in zadovoljstvom pri delu.

PREBERITE ŠE: Ikea s pohištvom, ki ga lahko sestavite brez orodja

Omogočite sproščeno okolje
Omogočite sproščeno okolje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!