Payless je odprl lažno luksuzno trgovino, v katerih so ljudje kupovali 20 dolarjev vredne čevlje za 640 dolarjev.
V zraku · buzz buzz

Dobro se pripravite. Spoznali boste enega izmed najbolj hudomušnih ‘nategov’ letošnjega leta. Palessi? Hm, dobro se sliši.

Palessi je trgovina, ki dokazuje, da ljudje verjamejo v to, da lahko kupijo status. Pa tudi, kako trgovci zavajajo potrošnike z visokimi cenami.

Payless je trgovina s kakovostnimi nizkocenovnimi čevlji, ki je v prostorih Armani trgovine v Santa Monici ‘ustanovila’ psevdo luksuzno trgovino Palessi. Police trgovine so napolnili s svojimi čevlji, ki so jim določili vrtoglave cene.

Na odprtju trgovine so se zvrstili številni vplivneži in modni navdušenci, ki so bili prepričani, da kupujejo visokokakovostne pare čevljev. A so ti v resnici vredni med 20 in 40 dolarji (približno med 17 in 35 evri). Čevelj, ki je vreden 20 dolarjev (približno 17 evrov), so prodali za 640 dolarjev (približno 670 evrov). V nekaj urah po odprtju trgovine so zbrali 3000 dolarjev.

Čeprav so modni navdušenci bili prevarani in tudi osramočeni, niso ničesar izgubili. Payless jim je vrnil denar in jim podaril čevlje, ki so jih sicer kupili. Kakšno se vam zdi takšno oglaševanje?


Zakaj američani obešajo kislo kumaro na božično drevo in zakaj bi jo morali tudi vi? Zakaj Američani obešajo kislo kumaro na božično drevo in zakaj bi jo morali tudi vi? DARILA ZA SIMPATIJE Ideje za darila 2018: majhne pozornosti za novo simpatijo Ne piši tega v sporočilu, če ne želiš vzbujati dvoma. Ne piši tega v sporočilu, če ne želiš vzbujati dvoma 6 astroloških znamenj, ki so vedno pripravljena na kreganje 6 astroloških znamenj, ki so vedno pripravljena na kreganje · · ·