Pebble Time Round
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pebble, ki je pred pol leta skoraj zrušil Kickstarter, potem ko je postavil nov rekorder portala za množično financiranje z zbranim milijonom dolarjev v pičlih 30 minutah, se tokrat predstavlja s svojo prvo okroglo uro. Čeprav se zdi, da nima težav s prepričevanjem kupcev, pa zdaj z vsemi topovi cilja tudi na skeptike (beri nostalgike), ki prisegajo na klasične ročne ure. Če poškilite na ponudbo, ne rabite dolgo, da ugotovite, da tam vlada okrogli trend. Kljub temu so bile prve pametne ure štirioglate. A tudi tako popularne pametne ure kot so Pebble so se morale zateči po ”babičin” nasvet.

Pebble Time Round je novo poglavje v super uspešni zgodbi, ki jo pišejo pametne ure Pebble. Te zdaj ne spominjajo več na kos tehnologije, ampak modni kos. V debelino ure iz nerjavečega jekla merijo 7,5 milimetra (premer 38,5 mm), na voljo pa so v črni, srebrni in rožnato zlati barvi. Tako kot predhodnice jih krasi e-papir (zagotavlja kontrastnost papirja), ki požre zelo malo energije, za razliko od zaslonov na dotik, ki so precej bolj potratni in jih ima večina pametnih ur.

Kompatibilna je z iOS in Android napravami in se v 15 minutah ”naje” za cel dan. Četrt ure polnjenja ji namreč zagotavlja 24 ur avtonomije, v vsem tem času pa sledi vašim aktivnostim in spanju. In ker zagotavlja energijsko neodvisnost do dveh dni, jo boste lahko dejansko vzeli s seboj v posteljo.

PREBERITE ŠE: Pametna ura Pebble Time obljublja 7 dni avtonomije #Kickstarter

Kot preostale pametne ure lahko tudi Pebble Time Round glasovno upravljate, za razliko od ostalih Pebblic, ki so vodoodporne, pa so te odporna ”le” proti nenamernim razlitjem tekočine.

Pebble Time RoundOdpri galerijo

Pametni obesek za pse Dott Dott: pametni obesek za pse, s katerim se vaš pes ne bo nikoli več zares izgubil Pronto 12 Power Practical Proto 12 – Formula 1 med prenosnimi polnilci Pingbell2400x1350-14 Pingbell: pametni zvonec za kolo, ki pomaga pri iskanju kolesa #kickstarter applepencil-story Apple Pencil: digitalno pero, ki omogoča neverjetno natančnost ·