Foto: Lisca
Utrip mesta · moda · moška moda

V zadnjih sezonah se širi krog moških, ki prisegajo na Liscine izdelke. Nosijo ga uspešni športniki, poslovneži in ustvarjalci.

Življenje nam ponuja različne izzive. Vsak od nas pa išče pot in si začrta cilj, h kateremu stremi. Iščemo način, da se izkažemo, in ko v danem trenutku dosežemo cilj, smo vsi zmagovalci svojega življenja.

Ključ do uspeha v vseh življenjskih situacijah je tudi dobro počutje in to je povezano z udobnim spodnjim perilom. V zadnjih sezonah se širi krog moških, ki prisegajo na Liscine izdelke. Moško perilo Lisca Men tako nosijo zmagovalci: uspešni športniki, poslovneži, kreativci … In mnogi se tudi na družbenih omrežjih radi pohvalijo z modnimi kosi, ki jih spremljajo v njihovem vsakdanu.

Moški so zelo občutljivi, kadar gre za njihova oblačila. Ključnega pomena so izbor materiala, elastike in moden ter udoben kroj. Moško spodnje perilo Lisca Men prinaša udobje mehkega bombaža ali modala, material kot druga koža, sodobne kroje in optimalno prileganje za vsakodnevno nošenje. In ker Liscini izdelki za moške vse bolj postajajo must have vsakega sodobnega moškega, ne spreglejte posebne ponudbe, kjer pri izbiri treh plačate le dva izdelka linije Lisca Men. Ugodnost poteka od 15. do 25. septembra 2016 v prodajalnah Lisca in tudi na Liscinih spletnih straneh.

www.lisca.si


David Beckham in Kevin Hart v oglasu za H&M Modern Essentials jesen/zima 2016. H&M Modern Essentials jesen/zima 2016 – David Beckham in Kevin Hart potujeta v Las Vegas PicMonkey Collage Moška moda za jesen 2016: kaj si boste letos kupili moški? Poročne obleke za moške. Najbolje oblečeni ženini iz sveta slavnih; najboljše poročne obleke za moške Nenavadne frizure na Euro 2016 Euro 2016: najbolj nenavadne pričeske na EP v nogometu · ·