Petcube Play
V zraku · tehnologija · gadgeti

Petcube Play je drobna naprava, ki omogoča interakcijo s hišnim ljubljenčkom na daljavo. Vsebuje kamero in laser, s katerim lahko animirate, opazujete ali se pogovarjate s svojo živaljo, medtem ko ste proč od doma.

Marsikaterega lastnika domače živali skrbi, kaj se z njegovim hišnim ljubljenčkom dogaja, medtem ko ga ni doma. Se dolgočasi, zganja neumnosti, je v nevarnosti? Marsikomu to povzroča skrbi. Toda ni treba, da je temu tako. Napravica Petcube Play vam omogoča, da vedno veste, kaj se dogaja z vašo živalco, tudi ko ste zdoma. Še več. Z njo se lahko na daljavo pogovarjate in jo animirate z laserjem.

PREBERITE ŠE: Nova Samsung Gear 360: 360-stopinjski zajem v ločljivosti 4K in kompatibilnost z iPhonom

Lično zasnovana napravica, ki se čudovito zlije z domačim okoljem, je kompatibilna z napravami iOS in Android. Vgrajen ima laser (upravljate ga lahko tudi ročno) in avdiosistem, prav tako ima napredne videostoritve, ki med drugim omogočajo videosledenje živali 24 ur na dan in nočni vid. Petcube Play je na voljo v treh barvah, in sicer mat srebrni, črni in rožnato zlati. Omislite si lahko tudi trinožno stojalo.

Galerija – Petcube Play:

Petcube PlayOdpri galerijo
Brezžična retro tipkovnica Penna Penna: brezžična retro tipkovnica za pametne telefone in tablice Tablica Superscreen Superscreen: tablica, ki nikoli ne zastara in je podaljšana roka telefona Tamagoči (2017) Vrnil se je Tamagoči, legendarni digitalni hišni ljubljenček UV-kamera Nurugo SmartUV Nurugo SmartUV: UV-kamera za telefon, ki razkriva, koliko so sončni žarki poškodovali našo kožo · · · · · · ·