Filmski napovednik: DIP: Raziskovalec globin (Deep, 2017)

Animirani film DIP: Raziskovalec globin (2017)

DIP: Raziskovalec globin je animirana komična pustolovščina (Deep, 2017) španske produkcije o podvodnih živalih, ki živijo v najglobljem predelu oceana, potem ko je človeštvo že zapustilo Zemljo. Dogajanje je postavljeno v leto 2100.

DIP: Raziskovalec globin (Deep, 2017) je animirana pustolovščina sinhronizirana v slovenščino. Piše se leto 2100. Človeštvo je že zapustilo Zemljo, skupina nenavadnih bitij pa še vedno živi v najglobljih predelih oceana. Glavni junak Dip je zadnji pripadnik vrste hobotnic in pustolovskega duha, po značaju pa močno spominja na slončka Dumba. V nedostopnih globinah živi z zvestima prijateljema, nerodnim ribakom Ivanom iz rodu morskih žab in nevrotično globokomorsko škampinjo Liz. Ko zaradi lastne nesreče izgubijo svoj dom, jih varuh brezna Kraken pošlje na nevarno potovanje, da koloniji najdejo nov dom. Na nalogi se jim pridruži tudi murena Mora.

Četverica mora rešiti svojo kolonijo.
Četverica mora rešiti svojo kolonijo.

Skupaj potujejo do potopljenega New Yorka, Titanika in Arktike, pri tem pa se soočajo z mogočnimi sovražniki in zapletajo v nepozabne prigode.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Moj mali poni (My Little Pony: The Movie, 2017)

Animacijo sta režirala Julio Soto Gurpide in Jose Tatay, glasove pa so likom v izvirniku posodili Justin Felbinger, Stephen Ezra Hughes, Lindsey Alena, Elisabeth Catherine Gray, Anna Vocino in Dwight Shultz. V slovenski različici so jih zamenjali Mirko Medved, Maja Kušnič, Aleksander Golja Emanuela Montanič, Tina Ogrin, Sašo Prešeren in Peter Urbanc.

Galerija – DIP: Raziskovalec globin (Deep, 2017):

Dodatne Informacije

Animirana komična pustolovščina
DIP: Raziskovalec globin
(Deep, Španija, 2017)

Režija: Julio Soto Gurpide, Jose Tatay. Glasovi: Phil LaMarr, Jess Harnell, Jeff Bennett, Dave Fennoy, Bob Bergen, Joe Hernandez, William Salyers, Joe Ochman.

V kinu od 11. maja 2017.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Napovednik – Dune: peščeni planet (Dune, 2020), najbolj pričakovan znanstvenofantastični film leta