Televizorji Philips z Android TV
V zraku · tehnologija

Zakaj izbrati televizor Philips? Ker Philips z Android TV postavlja nove standarde za pametne televizorje. Na Philipsovih televizorjih s sistemom Android TV je svet poln doživetij. V trgovini Google Play je namreč na voljo prek 1200 androidnih aplikacij za televizorje, kar pomeni, da je Android TV eden od najbolj podprtih operacijskih sistemov pri pametnih televizorjih. Aplikacij v trgovini Google Play je malo morje in vsak dan več – zadnja, lansirana za Android TV, je bil predvajalnik glasbe Spotify, pri nas pa VOYO (prva slovenska spletna videoteka in televizija).

Philips z Android TV postavlja nove standarde za pametne televizorje. ”Izbrali smo platformo Android TV, saj razvijalci težko razvijajo aplikacije za več platform,” je izbiro komentiral Primož Rajterič, vodja marketinga za televizorje Philips za Slovenijo. ”Z Android TV imamo platformo, s katero delajo tako razvijalci aplikacij kot tudi proizvajalci televizorjev.”

PREBERITE ŠE: Televizorji Philips AmbiLux – eksplozija barv sredi dnevne sobe

Poleg platforme Android TV Philipsovi televizorji ponujajo aplikacije tudi v hišni galeriji aplikacij. Uporabnik lahko hkrati izkoristi vgrajena sistema Chromecast in Google Cast, ki ponujata brezžične prenose aplikacij, iger in videov z naprav iOS in Android ali računalnika na TV-zaslon. ”Google Cast se lahko uporablja tudi interaktivno. Na primer, TV-zaslon lahko uporabimo za prikaz igre ali kviza, ki ju imamo na telefonu, medtem ko lahko vsak igralec uporabi svoj telefon za interakcijo z igro,” sistem opeva Rajterič. ”Mnogo aplikacij je razvitih posebej za Google Cast, njihovi ustvarjalci pa so izjemno ustvarjalni pri njegovi uporabi.” In zato je pametno izbrati televizor Philips!

Televizorji Philips z Android TV:

Televizorji Philips Android TVOdpri galerijo
Prenosnik Xiaomi Mi Notebook Air Prenosnik Xiaomi Mi Notebook Air: le klon ali resen konkurent MacBook Aira? Bubba's jetpack je novo prevozno sredstvo za golf Bubba’s Jetpack – raketni nahrbtnik za golfiste Brezžični zvočniki Sonus Faber Sf16 Sonus Faber Sf16 – brezžični zvočnik za globoke žepe Konzola NES Classic Edition NES Classic Edition – Nintendo napovedal vrnitev konzole NES · · ·