Iskreni napovednik za Pokemon GO

Pokemon GO napovednik
Zadnjič posodobljeno: :

Mobilna igra Pokemon GO je svet osvojila kot vihar, kot bi dejal dr. Andrej Stare, če bi komentiral dogajanje na ulicah. Postali smo sužnji Nintendove mobilne igre, ki je čez noč ugrabila naš (prosti) čas, postala osrednja tema pogovorov in novic ter za vedno spremenila naša življenja. Se še spomnite napovednika za Pokemon GO? Takšen bi bil, če bi bil iskren.

Preverite, kakšen bil napovednik za Pokemon GO, če bi govoril resnico. Nintendov je namreč obljubljal eno, dobili pa smo nekaj povsem drugega (glej napovednik spodaj). Kako tipično! Zato so fantje pri Smosh Games v slogu iskrenih napovednikov za filme ekipe Screen Junkies naredili iskreni napovednik za igro Pokemon GO (glej zgoraj).

PREBERITE ŠE: Življenje pred in po Pokemon GO


Poglejte si, kako bi bil videti napovednik za mobilno igro Pokemon Go, če bi hotel povedat resnico in ne zavajati. Nato pa si poglejte še, kako Jason Paige, pevec, ki je odpel naslovno pesem za Pokemone, z njo zažiga tudi 20 let pozneje (glej spodaj)!

Naslovna pesem za Pokemone:

Tako bi bilo videti lov na Pokemoni v 16. stoletju:

Pokemoni v 16. stoletju.
Pokemoni v 16. stoletju.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj storiti, ko tvoje življenje razpada: štiri preproste strategije pozitivnega delovanja