Urejen delovni kotiček pripomore k naši učinkovitosti (Foto: Shutterstock)
Utrip mesta · dom

Vam ni vseeno, kako je videti vaša domača pisarna? Izbrskali smo trendovske pisalne mize, ki bodo dale vašemu delovnemu kotičku posebej prefinjen pridih. Nedvomno boste ob njih tudi veliko bolj uspešno in raje delali.

Že drži, da si lahko domačo pisarno ustvarimo z zelo malo vložka. S podstrešja lahko privlečemo našo pisalno mizo iz najstniških let, povprašamo soseda, ali ima kakšno odveč, ali pa preprosto zasedemo jedilno mizo ali kavč v dnevni sobi. Toda raziskave so pokazale, da smo veliko bolj učinkoviti, če imamo urejen delovni kotiček, v katerem smo dobro organizirani, kjer imamo urejeno površino in kjer se – kar ni prav nič manj pomembno – tudi dobro počutimo.

Prav zato si tudi v službene pisarne pogosto odnesemo družinske fotografije, da nahranimo dušo, ko se utapljamo v delu. In če ste tip človeka, ki rad tudi iz delovnega kotička naredi presežek, so to prave pisalne mize za vas.

Galerija: pisalne mize, ki iz vaše domače pisarne naredijo presežek

Pisalna miza Artifox Desk 02. Cena: od 840 evrov.Odpri galerijo

Vertical_bike_lift_Features Parkis – pokončni nosilec za kolo, ki kolo obesi sam Cepilnik za drva Stikkan Cepilnik za drva Stikkan – ko sekanje drv postane elegantno opravilo Plišaste živali Feisty Pets Feisty Pets: plišaste igračke s srhljivim zasukom – stiskanje na lastno odgovornost! Slovenske modularne hiške SmartDome SmartDome – te modularne slovenske hiške so prihodnost bivanja