Pisalne mize, ki iz domače pisarne naredijo prestiž

Urejen delovni kotiček pripomore k naši učinkovitosti (Foto: Shutterstock)

Vam ni vseeno, kako je videti vaša domača pisarna? Izbrskali smo trendovske pisalne mize, ki bodo dale vašemu delovnemu kotičku posebej prefinjen pridih. Nedvomno boste ob njih tudi veliko bolj uspešno in raje delali.

Že drži, da si lahko domačo pisarno ustvarimo z zelo malo vložka. S podstrešja lahko privlečemo našo pisalno mizo iz najstniških let, povprašamo soseda, ali ima kakšno odveč, ali pa preprosto zasedemo jedilno mizo ali kavč v dnevni sobi. Toda raziskave so pokazale, da smo veliko bolj učinkoviti, če imamo urejen delovni kotiček, v katerem smo dobro organizirani, kjer imamo urejeno površino in kjer se – kar ni prav nič manj pomembno – tudi dobro počutimo.

Urejen delovni kotiček pripomore k naši učinkovitosti (Foto: Shutterstock)
Urejen delovni kotiček pripomore k naši učinkovitosti. (Foto: Shutterstock)

Prav zato si tudi v službene pisarne pogosto odnesemo družinske fotografije, da nahranimo dušo, ko se utapljamo v delu. In če ste tip človeka, ki rad tudi iz delovnega kotička naredi presežek, so to prave pisalne mize za vas.

Galerija: pisalne mize, ki iz vaše domače pisarne naredijo presežek

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pet najpogostejših napak pri opremljanju interierja, zaradi katerih je vaš življenjski prostor videti manjši