Pizza Box Pizza
Utrip mesta · kulinarika

Vajeni smo, da nam pico dostavijo v kartonasti škatli. Videli smo tudi že bolj nenavadne dizajne embalaže, a škatle za pico, kakršne uporabljajo v piceriji Vinnie’s Pizzeria v Brooklynu, nima nihče! Pizza Box Pizza je namreč škatla za pico iz PICE!!! Ali vam za pico zato zaračunajo dvojno ceno, ni znano.

Brooklynska picerija Vinnie’s Pizzeria pico dostavlja v prav posebnih škatlah za pico.

Zakaj bi uporabljati okorne in neužitne kartonaste škatle, ki so uporabniku vedno v napoto, ko pa je lahko škatla užitna in jo namesto v koš pospravite v želodec.

PREBERITE ŠE: Pica The Bomb – ”flambirana” pica

Pizza Box Pizza je namreč škatla za pico iz pice, ki je narejena iz sira, testa in omake. Ko torej zmažete svojo pico, a ste še vedno lačni, se preprosto lotite embalaže. Pa še nekaj dobrega boste s tem storili za okolje, saj za sabo ne boste puščali odpadkov!

Flambirana pica The Bomb Pica The Bomb – ”flambirana” pica restavracija The Bunyadi The Bunyadi – prva ”nudistična” restavracija, ki vabi gole goste Kava z mavrico Mavrična kava: kava z vzorcem mavrice Kako pospešiti zorenje avokada? Kako pospešiti zorenje avokada, da se hitreje zmehča? ·