cover-slika
V zraku · tehnologija

Kaj bi Michelangelo rekel na to? No, pa saj ni tako pomembno, on je imel na voljo svoj čas, mi imamo svojega. In v našem času platna za slike niso nujno bombažna. Tudi ni nujno, da so slike, ki visijo na stenah domov, naslikane s čopiči in pastelnimi barvami. Zdaj živimo v digitalnem času in ta čas ponuja drugačne rešitve.

The Depict je spletna platforma, na kateri umetniki in galerije s celega sveta razstavljajo ter prodajajo svoje digitalne umetnine. Če lahko iTunes to počne z glasbo, zakaj ne bi kdo še s slikami? The Depict Frame pa je platno z okvirjem, na katerem se na ogled postavljajo umetniška dela. Kot smo že uvodoma dejali, ne gre za običajno platno, ampak za 49-palčni zaslon s 4K Ultra HD-tehnologijo, ki lahko prikaže še tako skrite podrobnosti umetniških del. Zaokroža ga eleganten lesen okvir, ki pristoji vsaki steni. Sliko lahko izberete iz njihove kolekcije ali pa naredite svojo ter jo nato prek aplikacije Depict iOS naložite na zaslon ter urejate. Pri The Depictu so se tudi domislili posebnega sistema za montažo okvirja, tako da je na steni lahko v vodoravni ali navpični poziciji.

The Depict Frame nosi listek s ceno 765 evrov.

Galerija – Platno za slike, ki pravzaprav to ni

Platno za slike, ki pravzaprav to niOdpri galerijo
Kozarec, ki vodo čudežno spremeni v sok. Kozarec, ki vodo čudežno spremeni v sok Dron Aurora Tesla: ideja, stara 119 let Dron Aurora Tesla: ideja, stara 119 let cover-fastform Feastform – večni kuhinjski pripomočki iz titana cover-flaska Grayl: steklenička, ki očisti vodo ·