fbpx

The Depict Frame: A picture canvas that isn't actually one

What would Michelangelo say to that? Well, it's not that important, he had his time, we have ours. And in our time, canvases for pictures are not necessarily cotton. It is also not necessary that the pictures hanging on the walls of homes are painted with brushes and pastel colors. We now live in a digital age and this age offers different solutions.

The Depict je spletna platforma, na kateri umetniki in galerije s celega sveta razstavljajo ter prodajajo svoje digitalne umetnine. Če lahko iTunes to počne z glasbo, zakaj ne bi kdo še s slikami? The Depict Frame pa je platno z okvirjem, na katerem se na ogled postavljajo umetniška dela. Kot smo že uvodoma dejali, ne gre za običajno platno, ampak za 49-palčni zaslon s 4K Ultra HD-tehnologijo, ki lahko prikaže še tako skrite podrobnosti umetniških del. Zaokroža ga eleganten lesen okvir, ki pristoji vsaki steni. Sliko lahko izberete iz njihove kolekcije ali pa naredite svojo ter jo nato prek applications Depict iOS naložite na zaslon ter urejate. Pri The Depictu so se tudi domislili posebnega sistema za montažo okvirja, tako da je na steni lahko v vodoravni ali navpični poziciji.

The Depict Frame nosi listek s ceno 765 evrov.

Galerija – Platno za slike, ki pravzaprav to ni

Info Box

More information:
depict.com

With you since 2004

From 2004 we research urban trends and inform our community of followers daily about the latest in lifestyle, travel, style and products that inspire with passion. From 2023, we offer content in major global languages.