floating-skate-ramp-1
V zraku · buzz buzz

Skupina navdušenih skaterjev je v sodelovanju z Bobom Burnquistom in njegovim dizajnerjem samo v štirih dneh izdelala pravo plavajočo skate rampo in jo preizkusila na jezeru Tahoe v Kaliforniji, ki ponuja neomejene možnosti uživanja v naravi. Poglejmo kako se je vse skupaj začelo.

Zgodba sega nekaj let nazaj, ko je skupina skaterjev po naključju naletela na fotografijo plavajoče skate rampe. Navdušeni nad idejo in zamislijo so po daljšem raziskovanju naleteli na razočaranje, kajti fotografija je bila le plod domišljije ustvarjena z uporabo photoshopa.

Entuzijasti so s pomočjo fotografije naredili pravo plavajočo rampo in k sodelovanju povabili profesionalnega skaterja Boba Burnquista.

Kako je nastala ta plavajoča skulptura si oglejte v spodjem videu

Čistoča jezera in neomejene možnosti rekreacije na in zunaj gladine jezera je eno bolj priljubljenih destinacij na svetu. Jezero znano po izjemno čisti vodi je tako rezultat nenehnih prizadevanj za ohranitev in zaščito tega izjemnega vira. Turkizno modra barva jezera je ustvarjena z globino saj najglobja točka sega do globine 1500 metrov. Skozi njegovo naravno lepoto lahko uživamo v poživljajočih potopih, vožnjo s kajaki in pedlanje. Pozimi lahko obiščete ostale resorte zasneženih vrhov na apodročjih Heavenly, Squaw Valley,in Northstar California.

Zanimivo ostaja dejstvo, da so štirje potapljači ujeli v objektiv Boba vsakokrat, ko ga je “zaneslo” preko roba rampe in se je s skatom potopil v veliko globino.

Več fotografij zakulisja pa v galeriji

Odpri galerijo
prikazna Delujoča tipkovnica, narejena iz Lego kock Mick in Bianca Jagger. Foto: Miista Drzne lepotice, ki so jih ljubili najbolj slavni rockerji kaupo-kikkas-end-of-the-world-cinema-designboom02 Magični kino na koncu sveta očarljivefotocover Mala Olivia zvezda velikih nanizank · · · ·