Srhljive avtomobilske napelpek
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Ste siti voznikov, ki vam vozijo za ritjo in živčno utripajo z dolgimi lučmi? Napovejte jim vojno! Omislite si srhljive nalepke, ki so na zadnjem steklu opazne šele, ko vanje posvetijo dolge luči. Voznik za vami se bo zagotovo podelal v hlače! Prepričani smo, da si nikoli več ne bo upal posvetiti z dolgimi lučmi vozilu pred sabo!

Imate dovolj objestnih voznikov, ki se vam prilepijo na zadek avtomobila, živčno ‘blendajo’ ali celo vozijo z dolgimi lučmi? Naženite jim strah v kosti s temi srhljivimi nalepkami, ki jih prilepite na zadnje steklo in ki se razkrijejo šele, ko avto obsvetijo dolge luči.

Če sovražite neuvidevneže, ki za vami vozijo z dolgimi lučmi in jih ne izklopijo, bodo ti zdaj dobili, kar si zaslužijo. Zakaj bi  morali vi uporabljati preklopnik na vzvratnem ogledalu, ko pa je voznik za vami tisti, ki se mora zavedati, da ni sam na tem svetu. In včasih je šok edino, kar zaleže.

PREBERITE ŠE: Ste z avtomobilom obtičali v snegu? To je rešitev!

Avtomobilske nalepke, ki se prodajajo v kitajski spletni trgovini Tmall, so odlično orožje proti tovrstnim voznikom. Ob belem dnevu so praktično nevidne, svoj pravi obraz pa pokažejo šele v temi, ko  nanje posvetijo luči. Voznika za vami prestrašijo kot srhljivi prizori v filmih, ob katerih nam gredo od strahu kocine pokonci in zaledeni kri. Na zadnje steklo lahko nalepite obraz vampirja, zombija, deklice iz filma Krog, duha, skratka, likov, ki nas strašijo v hollywoodskih grozljivkah. Bi ugasnili luči, če bi se pred vami pojavili takšna srhljiva podoba? Velja dodati, da kitajska policija lastnikom vozil, ki uporabljajo takšne nalepke, zaračunava kazni, kar ni presenetljivo, saj lahko marsikoga  tako prestrašijo, da povzroči nesrečo. Kljub temu se prodajajo kot vroče žemljice. Cena zanje se giblje med 3 in 17 evri.

Galerija – srhljive nalepke, ki strašijo objestne voznike:

Srhljive avtomobilske nalepkeOdpri galerijo

naslovna_bozicni_oglas Naši najljubši božični oglasi 2016 Guernica iz poslikanih teles Liu Bolin: znani umetniški sliki iz poslikanih telesih Zvezdnice, ki se ne starajo Večno mlade – zvezdnice, ki ne kažejo svojih let Najvišji stekleni 3D Puzzle na svetu v obliki  piramide. Steklarna Hrastnik postavila najvišje steklene 3D-puzzle na svetu! ·