Podstavek Corsair Lapdog
V zraku · tehnologija · gadgeti

Igranje iger na namiznem računalniku še nikoli ni bilo tako udobno! Pozabite na sedenje za mizo. Uživajte v igranju kar s kavča! To obljublja Corsair Lapdog. Podstavek za tipkovnico in miško, ki omogoča uporabo osnovnega računalniškega orodja v naročju!

Podstavek Corsair Lapdog ima prostor za (polnokrvno) tipkovnico in površino za miško v velikosti nogometnega igrišča (28 x 28 centimetrov). V nasprotju s podobno ponudbo, kot je Razer Turret, vam pri Corsair Lapdogu ni treba kupovati nove periferne opreme in se zadovoljiti z izbiro proizvajalca, ampak izberete enoto po svoji želji.

Corsair Lapdog je namreč ”le” napredna površina z utorom za tipkovnico (trenutno podpira le Corsairovi tipkovnici, in sicer tipkovnici K65 in K70, a v prihodnosti obljubljajo različne odprtine, v katere bodo lahko smuknile tudi tipkovnice drugih izdelovalcev in ne bodo rezervirane le za ”posvečene”), površino za miško in nekaterimi drugimi tehnološkimi priboljški.

PREBERITE ŠE: OtterBox Universe – modularni etui za pametne telefone

Corsair Lapdog si predstavljajte kot podstavek za prenosnike za delo v naročju, le da ne za prenosnike, ampak tipkovnico in miško. Podstavek ima tudi nekatere napredne funkcije, kot je 4-vratni razdelilnik USB 3.0, ki služi za lastno napajanje in tudi za hitro polnjenje telefonov, tablic in drugih mobilnih naprav. Kot ”popkovina” med podstavkom Corsair Lapdog in računalnikom je tu 5-metrski USB-kabel, za red s kabli pa skrbi poseben sistem zlaganja. In cena? (Preračunanih) 110 evrov.

Podstavek Corsair LapdogOdpri galerijo
Pametna očala za kolesarje Solos Smart Solos Smart: pametna kolesarska očala po vzoru Google Glass Parkirni senzor FenSens kot okvir za registrske tablice FenSens – okvir za registrsko tablico kot parkirni senzor Modularni etui OtterBox Universe OtterBox Universe – modularni etui za pametne telefone Objektivi Blips Blips: univerzalni makro in mikro objektivi za pametne telefone ·