Podstavek Corsair Lapdog za udobno igranje videoiger kar s kavča

Podstavek Corsair Lapdog

Igranje iger na namiznem računalniku še nikoli ni bilo tako udobno! Pozabite na sedenje za mizo. Uživajte v igranju kar s kavča! To obljublja Corsair Lapdog. Podstavek za tipkovnico in miško, ki omogoča uporabo osnovnega računalniškega orodja v naročju!

Podstavek Corsair Lapdog ima prostor za (polnokrvno) tipkovnico in površino za miško v velikosti nogometnega igrišča (28 x 28 centimetrov). V nasprotju s podobno ponudbo, kot je Razer Turret, vam pri Corsair Lapdogu ni treba kupovati nove periferne opreme in se zadovoljiti z izbiro proizvajalca, ampak izberete enoto po svoji želji.

Podstavek Corsair Lapdog omogoča karseda udobno gaming izkušnjo.
Podstavek Corsair Lapdog omogoča karseda udobno gaming izkušnjo.

Corsair Lapdog je namreč ”le” napredna površina z utorom za tipkovnico (trenutno podpira le Corsairovi tipkovnici, in sicer tipkovnici K65 in K70, a v prihodnosti obljubljajo različne odprtine, v katere bodo lahko smuknile tudi tipkovnice drugih izdelovalcev in ne bodo rezervirane le za ”posvečene”), površino za miško in nekaterimi drugimi tehnološkimi priboljški.

PREBERITE ŠE: OtterBox Universe – modularni etui za pametne telefone


Corsair Lapdog si predstavljajte kot podstavek za prenosnike za delo v naročju, le da ne za prenosnike, ampak tipkovnico in miško. Podstavek ima tudi nekatere napredne funkcije, kot je 4-vratni razdelilnik USB 3.0, ki služi za lastno napajanje in tudi za hitro polnjenje telefonov, tablic in drugih mobilnih naprav. Kot ”popkovina” med podstavkom Corsair Lapdog in računalnikom je tu 5-metrski USB-kabel, za red s kabli pa skrbi poseben sistem zlaganja. In cena? (Preračunanih) 110 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
corsair.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony v boj proti Apple Airpods z novimi športnimi brezžičnimi slušalkami za fitnes WF-SP800N