Priprave na modno revijo Victoria's Secret Fashion Show 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kot si verjetno predstavljate, je v najbolj seksi modno revijo na svetu Victoria’s Secret Fashion Show 2016 (odvijal se bo 5. decembra 2016) vloženih nekaj mesecev priprav, saj prav nič ni prepuščeno naključju. Enako velja za Viktorijine angelčke, ki se že dlje časa vneto pripravljajo na sprehod po modni pisti v spodnjem perilu. Pogledali smo v zakulisje priprav na Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Kot boste videli, ni vse tako zelo naelektreno, kot se morda zdi, in dekleta se znajo med pomerjanji kostumov in slovitih krilc tudi zabavati.

Vas zanima, kaj se dogaja v zakulisju priprav na modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show 2016, na kateri bodo med drugim nastopali Lady Gaga, Bruno Mars in The Weeknd?

Oglejte si, kaj Viktorijini angelčki – Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk, Lais Ribeiro, Lily Aldridge, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio in Taylor Hill – počno med pomerjanjem kostumov, ki jih bodo nosile na najbolj seksi modni reviji na svetu, ki bo tokrat potekala 5. decembra 2016 v Parizu.

PREBERITE ŠE: Victoria’s Secret Fashion Show 2016: tako je videti novi Fantasy Bra, modrček za tri milijone

Za manekenke sodelovanje na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show pomeni uresničitev sanj. Izbranke se zato na veliki dogodek pripravljajo več mesecev, da bile na dan D videti popolno. Poleg redne vadbe je ključ do izklesanega telesa številnih deklet pravilna prehrana. Stara mačka modnih brvi, Brazilka Adriana Lima, na primer prisega na boks, kolebnico in pazi na velikost porcij, vsak prosti trenutek pa izkoristi za telovadbo.

Marta Hunt za svoje telo skrbi z ‘mučilno napravo’ Megaformer, Elsa Hosk pa stavi na smutije in jutranjo vodo z ingverjem, limono in kajenskim poprom ter zajtrk, sestavljen iz osmih jajc. V posnetku si lahko ogledate, kako so se zabavale med preizkušanjem seksi oprav in znamenitih krilc. Poleg naštetih bodo na modni reviji tudi Viktorijine ljubljenke, Kendall Jenner ter Bella in Gigi Hadid. Znameniti modrček Fantasy Bra bo nosila Jasmine Tookes.

[Video] Iz zakulisja priprav na Victoria’s Secret Fashion Show 2016:

[Galerija] – Iz zakulisja priprav na Victoria’s Secret Fashion Show 2016:

Priprave na modno revijo Victoria's Secret Fashion Show 2016Odpri galerijo

Kolekcija H&M The Party Edit: Rays of Light H&M The Party Edit: Rays of Light – kolekcija za decembrske zabave Najlonke z motivi tatujev Najlonke, ki dajejo vtis, kot da imate tatu 30 modnih videzov za modni november 30 modnih videzov za modni november Neretuširane fotografije Jasmine Tookes Neretuširane fotografije Viktorijinega angelčka v modrčku za 3 milijone · · · · · · ·