KIN – denarnica, ki sama sortira bankovce in kovance

Denarnica KIN

Denarnice so že 'stoletja' enake. Večina ima prostor za bankovce in poseben žepek za kovance. Tudi denarnica KIN je takšna. S to razliko, da sama sortira bankovce in kovance. Inovativen mehanizem ji namreč omogoča, da se ti ločijo sami in da kovanci končajo v žepku, ki preprečuje, da bi padli ven, čeprav jih pospravite v isti razdelek kot bankovce. Denarnica je na Kicstarterju postala velika uspešnica.

Čeprav nas ima večina denarnice, ki omogočajo, da imamo lepo ločene bankovce in kovance, pa v večini denarnic vlada totalni nered. Nekaj časa nam red morda še uspe vzdrževati, a velikokrat, ko v roke dobimo račun, bankovci in  kovanci z najmanjšo linijo odpora skupaj romajo v razdelek z bankovci, ker se pač nimamo časa ukvarjati z ločevanjem.

Denarnico KIN potrebujemo vsi.
Denarnico KIN potrebujemo vsi.

Denarnica KIN podpira našo lenobo do te mere, da sama loči bankovce od kovancev, ki v trenutku končajo v žepku za kovance, ki s posebnim mehanizmom preprečuje, da bi padli iz denarnice. Do njih dostopate kot običajno.

PREBERITE ŠE: Code Wallet: denarnica na številčnico


O tem, kako poteka avtomatsko ločevanje bankovcev in kovancev, singapurski KIN Studio, ki stoji za denarnico, molči, saj se boji posnemovalcev.

Konec ločevanja bankovcev in kovancev.
Konec ločevanja bankovcev in kovancev.

Denarnica iz akrilnega platna je vodoodporna, trpežna in na voljo v štirih barvah. Na Kickstarterju jo lahko dobite že za 22 evrov.

Galerija – denarnica KIN:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
20 trikov s pohištvom IKEA, ki so dokaz, da je z nekaj domišljije mogoče čisto vse