image4
Utrip mesta · dom

Prodajna razstava mladih slovenskih oblikovalcev, imenovana Pop-up dom se na dunajskem tednu oblikovanja že drugič predstavlja izven meja naše domovine.

Prodajna razstava Pop-up dom se je prvič zgodila v prenovljenem stanovanju ob ljubljanskem Kongresnem trgu jeseni 2012. Enomesečna trgovinica, podprta s kreativnimi kulturnimi in kulinaričnimi dogodki je v slovenski prostor vnesla svežino predstavitve izdelkov lokalnih oblikovalcev in koncept je zaživel. Leto dni kasneje so ustvarjalci Pop-up dom preselili v bolj prostorno lokacijo industrijske Tobačne, nato pa so odšli na gostovanje v Benetke in poletje preživeli v Piranu.

Trenutno potujoča prodajna razstava v sklopu dunajskega tedna oblikovanja med 26.9. in 5.10.2014 gostuje v Klubu slovenskih študentk in študentov na Dunaju. V tem času lahko obiskovalci preizkusijo in kupijo več kot štirideset različnih razstavljenih umetniških del, pohištvenih kosov, dodatkov za dom ter modnih kosov.

Dogajanje bodo popestrili tudi s posebnimi dogodki, kot je koktejl večer s slovensko kulinariko restavracije Repete, glasbo avtorja Mir-a in odličnimi vizualizacijami Mine Fine ter zaključnim brunchem. V sklopu dogajanja se bo možno udeležiti tudi delavnice izdelovanja svetlobnih teles s Tilnom Sepičem.

Mizica L je kombinacija barvane kovine in lesa. Odpri galerijo
PicMonkey Collage Najbolj chic hiške za mačke cover Notranja oprema: 22 idej za optimizacijo prostora v majhnem stanovanju Wannabetree 10 zabavnih pregrad pisarniških prostorov coconut-lamp-1 “Nymphs” – kokosove svetilke, ki prostor pretvorijo v zvezdnato nebo · ·