hpt-27-980x654
V zraku · shopping

Verjetno imate vsakič, ko se odpravljate na pustolovščino, težave s tem, kaj vzeti zraven. Vse, kar potrebujete, je najbolj priročno spraviti v eno torbo. Vsebina nahrbtnika pa ni edina stvar, ki se ji moramo posvetiti.

Dober in funkcionalen nahrbtnik lahko naredi vaš izlet mnogo boljši. Poglejmo si, kateri nahrbtniki trenutno veljajo za najboljše.

OSPREY FARPOINT TRAVEL BACKPACK

Največja prednost tega potovalnega nahrbtnika je, da združuje dve torbi v eni. Večja je namenjena potrebščinam, ki so ključne za naše popotovanje, manjšo pa lahko uporabljamo tudi samostojno za krajše izlete. Osprey Farpoint je narejen iz poliestra. Posledično je vodoodporen in nadvse trpežen. Kupimo ga lahko po ceni 107 evrov.

MYSTERY RANCH STREETFIGHTER

Ta torba, izdelana iz visokokakovostnega najlona, je bila posebej oblikovana za raziskovanje urbanih območij. Ni najbolj prostorna, a se popotniku oddolži s preprostostjo uporabe. Dobili jo boste za 126 evrov.

AER DUFFEL PACK

Aer je znamka, ki največ pozornosti pri svojih izdelkih namenja dizajnu. Novi Duffel pack je po vsej verjetnosti njihov najboljši nahrbtnik doslej. Stal vas bo 127 evrov. S 24 litri notranjega prostora in posebnim mošnjičkom, ki je namenjen prenosnemu računalniku, še tako zahtevnega kupca ne pusti ravnodušnega.

THE NORTH FACE OVERHAUL PACK

North Face je znan predvsem kot ponudnik nahrbtnikov za raziskovanje divjine. Tokrat je podjetje ustvarilo izdelek, ki je primeren tudi za mednarodna potovanja. Vanj lahko namreč spravimo vse, kar nam srce poželi. Njegova prostornina je namreč 41 litrov. Izdelan je iz trpežnega najlona, oblikovan pa je tako, da ga lahko nosimo tudi kot kovček. Ocenjen je na 135 evrov.

HEIMPLANET MOTION ELLIPSE PACK

Ta nahrbtnik je oblikovan posebej za uporabnika. Ob tem, da ima zavidljivih 25 litrov prostora, navdušuje z vodoodpornostjo in posebnim 3-litrskim rezervoarjem za vodo. Izdelan je iz dveh različnih vrst najlona, ki omogočata popolno prileganje nahrbtnika pohodniku. Vaš bo že za 136 evrov.


Melvita, francoska blagovna znamka certificirano organske kozmetike. 6 idej za naravna darila slide 3 The Athlete’s Foot: športna trgovina s stilom Agent Panda: konceptna trgovina za moške Agent Panda: konceptna trgovina za moške a18274981_1907742286104863_230372486875660495_n Slovenska – Local Made: trgovina z izdelki slovenskih oblikovalcev · · · · ·