Popicase je etui za pametni telefon, ki ga zlahka zamenjamo za sladoled na palčki.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Popsicase je etui za pametni telefon, ki v eni fazi spominja na sladoled na palčki, sicer pa je še en simpatičen etui za pametne telefone, ki pa več kot le varuje telefon pred padci in praskami. Ima namreč čarobno, no, na ravno čarobno, pač pa zložljivo palčko, ki se v času neuporabe pospravi v sam ovitek. In ta ni namenjena zdravniku za pregledovanje grla, pač pa, da lahko telefon konkretno držimo v rokah medtem, ko želimo posneti selfija. Dobite ga na Kickstarterju.

Popsicase je posrečen etui za pametni telefon v obliki sladoleda na palčki. Seveda etui, ki je iz plastike, ki jo je mogoče reciklirati, ne kaže ”jezika” vseskozi, saj je palčka zložljiva in jo potisnemo na plano samo takrat, ko jo potrebujemo. In to je, ko želimo narediti selfija. Ker pa zna biti avtoportretiranje precejšen izziv, saj nam pametni telefon tedaj mimogrede pade iz rok, nam Popsicase omogoča, da ga lahko tudi med fotografiranjem z eno roko trdno držimo v rokah, kot če bi imeli palico za selfie.

PREBERITE ŠE: Oaxis inkCase 6 – etui z e-ink zaslonom za pametni telefon iPhone 6

Jasno pride prav tudi, ko telefon uporabljamo v gibanju, pa tudi ko govorimo in snemamo. Če vam telefon velikokrat zleti iz rok, predvsem ko fotografirate, je torej Popsicase edina prava izbira. Zdaj pa hitro v šoping na Kickstarter.

Popicase je etui za pametni telefon, ki ga zlahka zamenjamo za sladoled na palčki.Odpri galerijo
colorware-beats-pill-24k-gold-limited-edition-01-960x640 ColorWare x Beats Pill 24k Limited Gold Edition – zlati prenosni zvočniki Tail deluje z Applovimi in Android napravami. Pametni obesek Tile ali ko izgubljanje ključev še nikoli ni bilo tako zabavno Etui Crankcase ščiti, a še pomembneje, tudi napolni baterijo Iphona. Crankcase – etui za iPhone, ki je hkrati polnilec na dinamo this-versatile-travel-adaptor-will-save-your-ass-in-over-150-different-countries Twist in Twist Plus: polnilca, ki delujeta v kar sto petdesetih državah po svetu · ·