shutterstock_649073098 (1)
V zraku · odnosi

Raziskava je pokazala, da imajo ženske, ki nosijo ta kos oblačila, 80 odstotkov več možnosti za vrhunec!

Uporabnice spleta se pritožujejo, da imajo moške, ki nosijo nogavice med spolnim odnosom, za “kmete”. In verjetno se je tudi vama že zgodilo, da sta v navalu strasti pozabila sezuti nogavice? Spomnita se, da je vajin takratni spolni odnos bil B-O-M-B-A-S-T-U-Č-E-N, a ne vesta, da so bile za to med drugim krive tudi nogavice!

Znanstvenike zanima nešteto stvari in očitno “kmeti” vedo, kaj počno :), saj so raziskovalci opravili raziskavo, v kateri so iskali ravno odgovor na vprašanje, zakaj je zaželeno, da nosite nogavice v času akcije.

Znanstveniki so merili, kaj se dogaja v možganih med spolnim odnosom, če nosite nogavice in prišli so do ugotovitve, da je 80 % parov doživelo vrhunec (veliko lažje), če so imeli obute nogavice, v primerjavi s tistimi pari, ki nogavic niso nosili – le 50 % bosih parov je namreč doživelo vrhunec.

In razlog je povsem preprost – nogavice grejejo stopala, zaradi česar se razširijo žile na nogah in se izboljša krvni pretok – ta vam ne pomaga le pri tem, da hitreje zaspite, temveč povečuje in izboljšuje tudi možnosti za dosego vrhunca. Nogavice naj bi pozitivno vplivale tudi na to, da se deli v možganih, ki nadzorujejo anksioznost in strah, ugasnejo. Vodja raziskave Gert Holstege je povedal, da je to normalen odziv telesa, saj boste težko doživeli vrhunec, če vas je strah.

To pravilo seveda velja, če boste obuli čiste nogavice, ker tiste, v katerih ste preživeli cel dan, imajo lahko ravno nasproten učinek. :P

Ljubezen ima 5 faz: redko kateri par pride do četrte Ljubezen ima 5 faz: redko kateri par pride do četrte Gaslighting je oblika zlorabe v gospodinjstvu, Gaslighting: oblika razmerja, ki ga nikomur ne privoščimo shutterstock_379851964 5 načinov, kako se soočiti s partnerjem, ki je odvisen od videoigric radu-florin-j--VpfFEqjg-unsplash Ste zaljubljeni ali ljubite? Razlika je namreč ogromna! ·