"Očka" je nov trend med mlajšimi ženskami, pravi stran za odrasle
V zraku · buzz buzz

Ženske so obnoreli filmi za odrasle s kategorijo “očka”. Jih gledate tudi vi?

Da se o okusih ne razpravlja, dokazuje tudi poročilo spletne strani za odrasle, v katerem pišejo, da je med ženskami najbolj priljubljena kategorija filmov “daddy”. Četudi se morda zdaj držite za glavo, so v lanskem letu (ameriške) ženske najraje gledale filme s starejšimi, zrelejšimi gospodi – “dad bod”, “black daddy”, “hairy daddy”, “call me daddy” in “daddy’s little princess” so v samem vrhu zadetkov!
In od kod prihaja ženska fascinacija nad zrelimi moškimi?

“Daddy” lahko pomeni tudi očeta v dobesednem smislu, vendar strokovnjaki pravijo, da ta privlačnost pogosto nima skupnega z Elektrinim kompleksom, ki predvideva, da deklice razvijejo podzavestno privlačnost do očeta – beseda očka predstavlja tudi šefa; nekoga, ki dobro opravlja svoje delo in ščiti žensko, ki se želi počutiti nedolžno. Izraz “očka” je povezan z avtoriteto in moškostjo, pravijo strokovnjaki.

Ženske so evolucijsko prežete z željo po močnih moških, ki so sposobni zaščititi žensko in njune potomce, pravijo strokovnjaki. In ta biološka ideja je še danes del človeškega DNK, zaradi česar ženske imajo radi “očke”.

Beseda “očka” je postala priljubljena v spalnici že v prejšnjem stoletju, in sicer se je pojavljala kot filmski kliše v 70. letih. Spolni odnos z očetom je tabu, umazan in moralno sporen, zato je za nekatere posameznice privlačen in zanimiv. In v človeški naravi je, da ima rad prepovedane stvari. Jih imate radi tudi vi?

shutterstock_705899755 Kam na romantičen piknik v Sloveniji? Par v 20 letih posadil milijone dreves in ustvaril dom za živali Par v 20 letih posadil na milijone dreves in ustvaril dom za živali shutterstock_1505341103 Si mlajši ali starejši otrok v družini? Zdaj je dokazano, kdo je pametnejši! primark slovenija 2019 Primark Ljubljana 2019: znan je točen datum odprtja trgovine Primark