Izvedi, kakšno bo vajino razmerje: bodočega partnerja OBVEZNO vprašaj po bivšem dekletu
V zraku · odnosi

Četudi pravijo, da ne bi smela rovariti po partnerjevi preteklosti (če ni pripravljen sam povedati nekaj o njej), se je že neštetokrat izkazalo, da ravno dogodki, ki jih je zakopal nekje globoko na dnu srca, vplivajo na vajino trenutno razmerje. Preden se ujameš v pajkovo mrežo TRPLJENJA, ga obvezno vprašaj po bivšem dekletu in se na tak način pozanimaj, ali sploh ima smisel ljubiti takšno osebo.

Verjetno so te naučili, da je zadnja stvar, ki si jo želiš slišati iz ust svojega partnerja, ime njegove bivše. NAPAČNO! Pogovor o bivši partnerki ne vodi nujno do razpada vajinega razmerja, temveč lahko pomaga ustvariti trdne temelje za prihodnost.

Strokovnjaki pravijo, da se stabilno razmerje lahko zgradi le na osnovi preteklih izkušenj, torej zlomljenih src … in eden uspešnih načinov, da to v prihodnosti dosežeta, je, da se o njih tudi pogovarjata.

Vedita, da je pogovor o osebah, ki so bile nekoč del njegovega (in tvojega) življenja, korak naprej, ne nazaj.

Bodočega partnerja OBVEZNO vprašaj po bivšem dekletu …

Pogovor o bivših ti bo dal vedeti, s kakšno osebo imaš opravka

To je najlažnji način, da ugotoviš, ali je tvoj partner osebnostno napredoval. Kot zagotovo veš sama, romantični odnosi so kot učne izkušnje, ki te naučijo veliko novega in omogočajo, da preveriš lastne meje interesov in potreb.

Način, na katerega opisuje svoja pretekla razmerja, ti bo povedal, v kakšno osebo je zrasel. Ali se je spremenil? Katere stvari je izboljšal? Kaj bi moral spremeniti danes? Vsaka izkušnja namreč pomaga pri oblikovanju osebnosti. Vprašaj se, ali želiš s takšnim partnerjem graditi skupno prihodnost? Ali so njegova vedenja iz preteklosti skladna s tvojimi pričakovanji?

  • NIKAKOR NE GOVORI O NJEJ:
    Če je prebolel bivšo, bo verjetno priznal, kakšno je bilo njihovo razmerje in ga tovrstna tema ne bo preveč ganila. Vendar! Če se obnaša, kot da to razmerje nikoli ni obstajalo, očitno ni razčistil s svojimi čustvi.
  • JEZEN JE NANJO:
    Če pogosto govori o bivši v negativnem kontekstu, je lahko to znak, da so z njegove strani še zmeraj prisotna čustva.
  • IDEALIZIRA BIVŠO:
    Prav je, da partner dobro govori o osebi, ki je bila nekoč del njegovega življenja, vendar razlika je, če poveličuje njeno podobo. Verjetno ti je jasno, da se v njegovih očeh nikoli ne boš mogla z njo meriti?

Pretekle izkušnje lahko pozitivno vplivajo na to, da partner ne ponavlja istih napak

Ko zaključiš razmerje, se v tvojih možganih aktivira fizična bolečina, povezana z odvisnostjo. Človeški možgani so se razvili, da bi se “povezali” z drugimi ljudmi, zato predstavlja vsak razhod hud udarec, pravijo strokovnjaki.

Možgani si bodo to bolečino zapomnili za vse večne čase, zato se bo partner ob pomisli na bivšo spomnil tudi, zakaj njuno razmerje ni delovalo in bo napake iz preteklosti skušal popraviti.

Iskren pogovor med vama gradi zaupanje

Strokovnjaki pravijo, da bi osebe, ki so se soočile z razhodom, morale osredotočiti na pozitivne strani razhoda, kot da skušajo popolnoma pozabiti na bivšo ljubezen. Zato je izjemno pomemben pogovor.

Če se je partner pripravljen popolnoma odpreti, naj pove vsako podrobnost, sicer mu ni treba do potankosti pojasnjevati, kako je njegovo razmerje delovalo. Ni smiselno, da vanj rineš in ga vedoželjno povprašuješ po vsakem detajlu.

Ko ga ne moreš spraviti iz svoje glave: zaradi tega neprestano razmišljaš o osebi, ki ti je všeč Ko ga ne moreš spraviti iz svoje glave: zaradi tega neprestano razmišljaš o osebi, ki ti je všeč Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo 5 stvari, ki morajo ostati le med vama s partnerjem: teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji 5 stvari, ki morajo ostati le med vama s partnerjem: teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji Ne verjemi vsemu, kar ti rečejo: 3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala Ne verjemi vsemu, kar ti rečejo: 3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala