fbpx

Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur

Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur

Ali spadate med goreče privržence Vojne zvezd? V tem primeru verjamemo, da vas ne bi motilo, če bi vaše domovanje krasili kosi pohištva, ki jih je navdahnila slavna franšiza!

Po tem, ko je Disney nedavno nazaj v svojem Disneylandu v kalifornijskem Anaheimu odprl posebno sekcijo, posvečeno Vojni zvezd, je zdaj storil še korak naprej. V sodelovanju s filipinskim oblikovalcem Kennethom Cobonpueom je namreč predstavil kolekcijo pohištva Star Wars, ki je hkrati elegantna in nenavadna.

Cobonpue je kolekcijo, ki bo kmalu na voljo ameriškim kupcem, v domači državi sicer ponudil že lani jeseni. Informacij o tem, kdaj jo bomo lahko preizkusili tudi v Evropi, zaenkrat še ni.

Oblikovalec sprva sicer ni bil prepričan, ali mu bo svojo filozofijo uspelo združiti z motivi Vojne zvezd, a se je po premisleku odločil, da sprejme izziv. Po ogledu fotografij, ki jih najdete v spodnji galeriji, lahko brez dvoma ugotovimo, da mu je nalogo uspelo opraviti odlično. Ali ste enakega mnenja tudi vi?

Galerija: Pohištvo Star Wars

Dodatne Informacije

Več informacij:
kennethcobonpue.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.