Zdaj lahko “nosiš” čevlje znamke Gucci, ne da bi ti jih bilo treba kupiti!

Zdaj lahko "nosiš" čevlje znamke Gucci, ne da bi ti jih bilo treba kupiti!

Gucci je svoje privržence razveselil z novo storitvijo, ki jo bodo lahko preizkusili uporabniki naprav z operacijskim sistemom iOS.

Guccijeva mobilna aplikacija za operacijski sistem iOS je postala bogatejša za funkcijo, ki uporabnikom omogoča, da virtualno pomerijo superge iz kolekcije Ace Sneakers. Podjetje bo po zaslugi nove pridobitve svoje najnovejše modele potrošnikom lahko nazorno predstavilo v najkrajšem možnem času.

Pri razvijanju nove storitve je Gucciju pomagalo belorusko zagonsko podjetje Wannaby. Slednje je sicer na začetku letošnjega leta že lansiralo lastno aplikacijo Wanna Kicks, ki služi enakemu namenu in deluje na podoben način. Na vas je namreč le, da izberete par obutve, ki ga želite pomeriti, in kamero usmerite proti svojim stopalom. Ostalo delo bo opravil vaš pametni telefon.

Superge lahko pomerite kar doma.
Superge lahko pomerite kar doma.

Uporabniki imajo prav tako možnost, da posnamejo fotografije, na katerih nosijo svoje najljubše Guccijeve superge in jih nato delijo na družbenih omrežjih. Pozabiti ne smemo niti na posebne nalepke, s katerimi lahko še dodatno popestrite svojo uporabniško izkušnjo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
apps.apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ralph Lauren: sedaj si lahko naročite personalizirano polo majico