Wanna Kicks: pomerite superge, še preden jih naročite
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Ob nakupovanju v spletnih trgovinah se vsakič znova soočamo z enako težavo – artiklov ne moremo preizkusiti, zato je povsem mogoče, da nam ne bodo pristajali tako, kot bi si želeli.

Belorusko zagonsko podjetje Wannaby je predstavilo rešitev, ki vam bo pri spletnem nakupovanju prišla še kako prav. Aplikacija Wanna Kicks, ki pričara izkušnjo razširjene resničnosti, vam namreč omogoča, da superge pomerite, še preden jih naročite.

Spletna trgovina Wanna Kicks ponuja izdelke številnih blagovnih znamk, kot so denimo Nike, Adidas, Yeezy in Vans.

Po tem, ko boste izbrali obutev in kamero usmerili proti svojim stopalom, vam bo aplikacija, ki je brezplačno že na voljo v trgovini App Store, ponudila virtualen prikaz izbranih superg na vaših nogah.

Uporabniki lahko prav tako premikajo in obračajo stopala ter spreminjajo kot kamere. Aplikacija bo med hojo celo sledila vašim korakom. Njeni ustvarjalci verjamejo, da bo pomagala tako potrošnikom kot tudi trgovcem, saj bo zmanjšala možnosti za vračilo kupljenega blaga.

Sergey Arkhangelskiy, generalni direktor Wannabyja, je mnenja, da bo aplikacija Wanna Kicks zameglila razliko med nakupovanjem v spletnih in fizičnih trgovinah. Podjetje s svojo inovacijo cilja predvsem na milenijce – posameznike, rojene med letoma 1980 in 2000.


shutterstock_1028141632 CES 2019: aplikacija Olay ‘Future You Simulation’ vam zaupa, kako boste videti čez 20 let sample1 Ta stran ti v 5 sekundah odstrani ozadje s fotografije NEO Dajinec NEO: platforma za pametno življenje every-new-emoji-ios-12-1-emojipedia1 Nova serija Applovih emojijev je popolnoma odštekana · ·