Wanna Kicks: pomeri superge, še preden jih naročiš

Wanna Kicks: pomerite superge, še preden jih naročite

Ob nakupovanju v spletnih trgovinah se vsakič znova soočamo z enako težavo – artiklov ne moremo preizkusiti, zato je povsem mogoče, da nam ne bodo pristajali tako, kot bi si želeli.

Belorusko zagonsko podjetje Wannaby je predstavilo rešitev, ki vam bo pri spletnem nakupovanju prišla še kako prav. Aplikacija Wanna Kicks, ki pričara izkušnjo razširjene resničnosti, vam namreč omogoča, da superge pomerite, še preden jih naročite.

Spletna trgovina Wanna Kicks ponuja izdelke številnih blagovnih znamk, kot so denimo Nike, Adidas, Yeezy in Vans.

Po tem, ko boste izbrali obutev in kamero usmerili proti svojim stopalom, vam bo aplikacija, ki je brezplačno že na voljo v trgovini App Store, ponudila virtualen prikaz izbranih superg na vaših nogah.

Aplikacija Wanna Kicks bo potrošnikom olajšala življenje.
Aplikacija Wanna Kicks bo potrošnikom olajšala življenje.

Uporabniki lahko prav tako premikajo in obračajo stopala ter spreminjajo kot kamere. Aplikacija bo med hojo celo sledila vašim korakom. Njeni ustvarjalci verjamejo, da bo pomagala tako potrošnikom kot tudi trgovcem, saj bo zmanjšala možnosti za vračilo kupljenega blaga.

Katere superge izbrati?
Katere superge izbrati?

Sergey Arkhangelskiy, generalni direktor Wannabyja, je mnenja, da bo aplikacija Wanna Kicks zameglila razliko med nakupovanjem v spletnih in fizičnih trgovinah. Podjetje s svojo inovacijo cilja predvsem na milenijce – posameznike, rojene med letoma 1980 in 2000.

Dodatne Informacije

Več informacij:
wanna.by
itunes.apple.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Še ne uporabljaš “korona” aplikacije? Razmisli še enkrat! #ostanizdrav