shutterstock_778619989
V zraku · buzz buzz

Čeprav služba predstavlja pomemben del življenja, pa ji ne smemo dovoliti, da poseže tudi na druga področja. To lahko preprečimo s pomočjo simbolnih predmetov, ki vam bodo dali vedeti, kdaj je čas za počitek.

Brez katerih 8 pisarniških predmetov si uspešni poslovneži ne predstavljajo življenja?

1. Vrteči se globus

Nigel Travis, nekdanji generalni direktor podjetja Dunkin’ Donuts in lastnik angleškega nogometnega kluba Leyton Orient F.C., je še posebej navezan na svoj vrteči se globus. Predmet, ki ga ima v lasti že 8 let, ga spominja na to, kako majhen je svet po zaslugi globalizacije.

2. Najljubša fotografija

Matta Barra, direktorja športne agencije All Conditions Media, ob delu vsekozi spremlja njegova najljubša deskarska fotografija. Posnetek, ki ga je v francoskem Val d’Isèrju ustvaril Nick Hamilton, predstavlja vlogo športa v Mattovem življenju.

3. Lenivec

Na mizi Dana Kierana, ustanovitelja in generalnega direktorja založniškega podjetja Unbound, vlada nered. Ob številnih fotografijah in knjigah na njej najdemo plastičnega lenivca, ki simbolizira Danov način dela. Podobno kot lenivci tudi on ne mara zapravljati časa za nepotrebne stvari.

4. Jastreb

Patrick Grant, kreativni direktor modnih blagovnih znamk E Tautz in Norton & Sons, ima v lasti veliko nenavadnih predmetov. Med njimi najbolj izstopa ročno izdelan jastreb, ki v višino meri kar 37 cm. Patricku ga je v japonskem Tokiu podaril trgovec. Čudovit in redek objekt ga spominja na trdo delo.

5. Dosežki

Zid v pisarni Ruperta Rixona, ustanovitelja digitalne agencije Perspective Pictures, je okrašen s časopisnimi izrezki, fotografijami, pismi in ostalimi stvarmi, ki pričajo o uspehu podjetja. Klienti se na ta način že ob prvem obisku pisarne seznanijo s karakteristikami organizacije.

6. Hladilnik za pivo

Andrew Reeve, generalni direktor in ustanovitelj spletne trgovine s pivom HonestBrew, v svoji pisarni skriva hladilnik za pivo. Ta je napolnjen z redkimi vrstami piva z vseh koncev sveta, vključno s pivom Shnoodlepip, ki ga je Andrew kupil v času ustanovitve podjetja.

7. Bronast kip

Jamie Waller, generalni direktor podjetja Wisehill, prisega na umetnost. Svojo mizo je okrasil z dvema bronastima kipoma. Biku z Wall Steeta družbo dela Jamiejev doprsni kip, ki sta mu ga podarili njegovi hčeri.

8. Arhitekturni model

Alistair Barr, ustanovitelj arhitekturnega biroja Barr Gazetas, na mizi hrani model danskega muzeja ARoS. Na vrhu stavbe v obliki kocke se nahaja krožen prehod. Skulptura predstavlja njegov pogled na arhitekturo in kreativnost.


20070810__STARDUST101 13 stvari, ki jih o čarovnicah zagotovo niste vedeli shutterstock_1028154070 Kaj o tvoji osebnosti povedo tvoje spolne fantazije? Londonski nočni klub za starejše občane, kjer se odvijajo rejv čajanke Londonski nočni klub za starejše občane, kjer se odvijajo rejverske čajanke shutterstock_1018993168 Znanost dokazuje: babica po mamini strani je najpomembnejša oseba v otrokovem življenju · ·