Game-Thrones-Behind--Scenes-Moments
Kulturni izbor · film

Na HBO prihaja celovečerni dokumentarec, ki ga ne želite zamuditi! Prva epizoda zadnje sezone Igre prestolov prihaja na male ekrane 19. aprila, v čast tej fantazijski mojstrovini in njenemu uspehu od leta 2011 pa je HBO pripravil dokumentarni filmi, ki vas bo popeljal v zakulisje snemanja.

Projekt Game of Thrones: The Last Watch je v nastanju že nekaj časa, režiser Jeanie Finlay pa je do zakulisja serije dobila edinstven dostop. Tako lahko pričakujemo, da bo celovečerni dokumetarec postregel z marsikaterim ekskluzivnim podatkom.

V skladu s HBO-jevim sporočilom za javnost je dokumetarec “izčrpno in osebno poročilo, ki sledi celotni ekipi, ki se spopada z ekstremnimi vremenskimi razmerami, datumi in vedno bolj navdušenimi oboževalci, ki hrepenijo po ‘spojlerjih’.” Na srečo ne bomo čakali dolgo: dokumentarec naj bi na HBO-ju predvajali 26. maja, teden dni po zaključku serije. Pripravite robce!

maxresdefault (3) 7 filmov, ki so kot pomlad v steklenički kino april 2019 April bo v kinu v znamenju stripovskih junakov MV5BODFmZWE4YjEtODc1ZC00MTFjLWFjMmQtM2U1YjU0OTFkNTBiXkEyXkFqcGdeQXVyNzA0NTQ2NTc@._V1_SX1777_CR0,0,1777,738_AL_ 2 Kiksi s snemanja kultnih filmov, ki so bili tako dobri, da jih niso želeli izrezati fans-confusing-margot-robbie-with-jaime-pressly-5-5c792e6c1ebc0__700 Ti slavni igralki sta si tako podobni, da ju ne razločijo niti oboževalci ·