Market Square Tower - prozorni bazen na višini
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · dom

Želite živeti na robu? Stanovanje v 42. nadstropju stanovanjske stavbe v Houstu ima bazen. Kaj pa je tu tako posebnega, boste dejali? Kaj pa, če vam povemo, da bazen visi čez rob stavbe več kot 50 metrov nad tlemi in ima prozorno dno. Hoja v njem daje občutek, kot bi hodili po zraku.

Houstonski stanovanjski kompleks ima v 42. nadstropju privlačen dodatek. Bazen s steklenim dnom, 52,5 metra nad tlemi.

T. i. Sky Pool je 3-metrski zaobljen bazen iz 20-centimetrskega pleksi stekla, ki je podaljšek bazena na prestižni terasi.

PREBERITE ŠE: Sky Pool – London bo dobil najatraktivnejši bazen na svetu, ki bo most za plavalce


V njem imate občutek, kot bi hodili oz. plavali po zraku. Za vse tiste, ki nimajo dovolj poguma, je na voljo tudi bazen na terasi v četrtem nadstropju. Market Square Tower daje 2993 kvadratnih metrov velika stanovanja v South Penthouse v mesečni najem za 18.715 ameriških dolarjev.

Galerija – nebeški bazen s steklenim dnom:

Market Square TowerOdpri galerijo
Nebotičnik Lotte World Tower Vstopite v najhitrejše dvigalo na svetu: lift v Lotte World Tower vas prežarči nadstropja više Najmanjši grad v Britaniji Želite živeti v gradu? Zdaj lahko, in to za ceno stanovanja! The Yeatman, Porto, Portugalska Najlepši bazeni v Evropi BeFunky Collage Big Bend: v New Yorku bo zrasla stolpnica v obliki črke U, ‘najdaljša stavba na svetu’ · · · · · · · ·