ProtectPax
V zraku · tehnologija

Zasloni pametnih telefonov so precej občutljivi. Obstaja kopica rešitev – od zaščitnih etuijev do zaščitnih folij –, a nobena ni tako elegantna in neopazna kot ProtectPax, nevidno tekoče steklo, ki zaslon zaščiti ne le pred vodo, prahom in praskami, pač pa tudi udarci in padci.

Iščete eleganten način, kako zaščiti zaslon pametnega telefona pred praskami, prahom, vodo in padci. Potem ProtectPax prihaja kot naročen.

Gre za tekoče steklo (titanov dioksid), material, osnovan na nanotehnologiji, s pomočjo katerega zaslon postanek trden kot safir in rubin.

PREBERITE ŠE: Selfly – etui za pametni telefon, ki prenaša dron

Premaz je povsem neviden, delovati pa začne že 10 minut po nanosu. Zdrži do enega leta, potem pa ga je treba ponovno nanesti. Kako deluje v praksi, si oglejte v predstavitvenem videu. Prednaročite pa ga lahko na platformi za množično financiranje Indiegogo. Zanj je treba odšteti 36 evrov.

Galerija – nevidna zaščita za zaslon ProtectPax:

ProtectPaxOdpri galerijo
Talni semafor na Nizozemskem Talni semafor za ”smombije”: prometna siganalizacija, ki odgovarja na izzive časa Philips Moda 245C7QJSB Novi Philips Moda – računalniški zaslon, tanjši od rezine kruha Superge Lego z napravo za zavezovanje čevljev Superge, ki se zavežejo same – DIY Lego naprava za zavezovanje Dron, ki oprašuje Dron, ki oprašuje rastline in bo preprečil izumrtje človeka · · · ·