ProtectPax – nevidna zaščita za zaslon pametnega telefona, ki ga naredi neuničljivega

ProtectPax

Zasloni pametnih telefonov so precej občutljivi. Obstaja kopica rešitev – od zaščitnih etuijev do zaščitnih folij –, a nobena ni tako elegantna in neopazna kot ProtectPax, nevidno tekoče steklo, ki zaslon zaščiti ne le pred vodo, prahom in praskami, pač pa tudi udarci in padci.

Iščete eleganten način, kako zaščiti zaslon pametnega telefona pred praskami, prahom, vodo in padci. Potem ProtectPax prihaja kot naročen.

Nevidna zaščita za zaslon.
Nevidna zaščita za zaslon.

Gre za tekoče steklo (titanov dioksid), material, osnovan na nanotehnologiji, s pomočjo katerega zaslon postanek trden kot safir in rubin.

PREBERITE ŠE: Selfly – etui za pametni telefon, ki prenaša dron

https://youtu.be/eowkYKdtSsE
Premaz je povsem neviden, delovati pa začne že 10 minut po nanosu. Zdrži do enega leta, potem pa ga je treba ponovno nanesti. Kako deluje v praksi, si oglejte v predstavitvenem videu. Prednaročite pa ga lahko na platformi za množično financiranje Indiegogo. Zanj je treba odšteti 36 evrov.

Galerija – nevidna zaščita za zaslon ProtectPax:

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljše slušalke za tek 2021