Aaron Chervenak - mož, ki je poročil svoj pametni telefon.
V zraku · buzz buzz

Aaron Chervenak je obljubil večno zvestobo svojemu pametnemu telefonu. Da, prav ste prebrali. Prva poroka med človekom in pametnim telefonom je potekala v prestolnici bizarnih porok Las Vegasu. Losangeleški umetnik je dejal, da je imel s pametnim telefonom najdaljše razmerje do zdaj, zato ga je kronal s poroko. Je to najbolj bizarna poroka vseh časov?

Je to najbolj bizarna poroka vseh časov? Aaron Chervenak se je nedavno poročil s svojim pametnim telefonom. Večno zvestobo mu je obljubil v priljubljeni kapelici za poroke The Little Las Vegas Chapel, kjer so ga sprejeli odprtih rok. Morda njegovo dejanje preseneča, a raziskava, ki jo je izvedlo podjetje za varnost na spletu Kaspersky, je razkrila, da so četrtini anketirancev njihovi pametni telefoni tako pomembni kot starši. Mnogim je telefon prva in zadnja misel v dnevu.

PREBERITE ŠE: Najhitrejši jedci na svetu – bizarni hitrostni rekordi v goltanju hrane

Kot pravi Chervenak, se z uporabo telefonov sprostimo, kar zanj predstavlja bistvo medčloveškega odnosa. Nanje se obračamo po tolažbo, zazibajo nas v spanec in nas razbremenijo, kar je zanj smisel zveze. Ker je imel za povrhu vsega z njim še najdaljše razmerje, se je odločil, da se s svojim pametnim telefonom poroči. Poroko je predstavil kot umetniški projekt. Nanjo se je odpravil v vijoličastem Cadillacu, oblečen v suknjič. Na obredu je imel celo svečan govor, krona vsega pa je bilo natikanje prstana in tresoči glas. ”Upam, da bodo mojo poroko razumeli kot simbolično gesto in priznanje, kako dragoceni so naši telefoni za vsakdan.” Kot pravi, želi dodobra raziskati globine svoje zakonske zveze. Kaj se bo zgodilo, ko bo prišel mimo mlajši (beri novejši in lepši model) in koliko časa bo ostal telefonu zvest, preden ga bo prevaral z drugim, bomo izvedeli kmalu.

Prva poroka med človekom in pametnim telefonom:

Aaron Chervenak – mož, ki se je poročil s svojim pametnim telefonom.Odpri galerijo
Akrobatski podvig So motorist, pilotka in vrvohodec poskrbeli za najbolj drzno kaskadersko točko vseh časov? Iluzije: pametni telefon na preprogi Nihče ne najde pametnega telefona na tej fotografiji! Ga vi? Današnji otroci vs. otroci v 90ih Razlike med današnjimi otroci in otroci iz 90ih Čarovniški triki s hrano 10 vrhunskih trikov s hrano · ·