EEA-19AW_ECOM_MF_SP_Balmain_ComingSoonHero_Desktop_1440x500_1
Utrip mesta · moda

PUMA in Balmain sta prvič združila moči in predstavila svojo kapsulno kolekcijo PUMA x Balmain, ki sta je zasnovala kreativni direktor pri Balmainu Olivier Rousteing ter njegova prijateljica in muza Cara Delevingne. Medtem ko slednji sodelovanje s PUMO ni neznano (z njimi sodeluje že od leta 2016), je to njena prva kolekcija pri znamki.

Tudi Cara in Olivier sta že večkrat sodelovala, saj je bila angleška manekenka/igralka zvezda večih Balmainovih kampanj in modnih revij. “Cara je dobra prijateljica, in to je sad najine skupne vizije,” je povedal Rousteing. “Vsi vpleteni – PUMA, Balmain, Cara in jaz – smo bili odločeni, da naredimo nekaj brezčasnega. Predvsem pa smo se zavedali, da mora imeti kolekcija močno sporočilo, ki mora odražati kar smo in v kaj verjamemo.” Delevingeva dodaja: “PUMA je vedno predstavljala timsko delo in opolnomočenje, zato ima partnerstvo z Olivierjem smisel. Tudi Balmain ima podobno pogumno strastnost, in zato sem zelo pozitivno vznemirjena. Zelo sem ponosna na to, kar je to sodelovanje prineslo.”

Kolekcija PUMA x Balmain meša šport in modo, kose pa sta navdahnila boks in pariški couture. Tako se v kolekciji poleg zgornjih in spodnjih delov športnih oblačil znajdejo še modrci, boksarske hlačke in superge v popolni barvni paleti z zlatimi poudarki.

PUMA v ta namen pripravlja poseben izbor oblačil, obutve in dodatkov, ki se bo od 21. novembra prodajal v njihovi spletni trgovini in v izbranih trgovinah, Balmain pa bo nekaj kosov ponudil po svojih butikih. Ta bo med drugim poskrbel še za dodatno kolekcijo šestih kosov, ki bodo del hišne kolekcije za pomlad 2020 in bodo na prodaj po vseh njihovih trgovinah, na spletu in pri izbranih ponudnikih.

Galerija: Kapsulna kolekcija PUMA x Balmain

PUMA x BalmainOdpri galerijo

LJFW_oct19_Day5_photoUrskaPecnik LJFW 2019: peti dan v znamenju podelitev nagrad WOW LJFW Oktober 2019 LJFW 2019: v središču kolekcija Benedetti Life, posvečena ogroženim papigam LJFW Oktober 2019 LJFW 2019: tretji dan razgiban in poln svežih modnih trendov LJFW Oktober 2019 LJFW 2019: drugi dan navdušil z modnimi kolekcijami · · ·