Ramsmobile RM-X2
Utrip mesta · mobilno

Bi se zapeljali z avtomobilom, ki je dobil ime po hudiču? Ali bi si raje izbrali prijetnejšo različico z božjim vzdevkom? Ko primerja podjetje svojo stvaritev z bogom ali njegovim največjim nasprotnikom, smo si lahko enotni, da je pred nami hudičevo-božansko kombinacija … na štirih kolesih.

Neustavljivi SUV Ramsmobile RM-X2 si lahko omislite v štirih ‘opravah’. Imena modelov so ravno tako zanimiva kot SUV sam, glasijo pa se Ascetic, Devil, God in Ramsider. Povsem primerno za SUV-je, ki se vozijo do 700 mm nad terenom in jih prekriva neprebojni karbonski ‘tankovski’ oklep. Izbirate lahko med 6,2-litrskim V8 bencinskim motorjem iz Corvette ZR1 ali 6,6-litrskim V8 dizelskim motorjem. Oba boste iz sebe spravila natanko 999 konjskih moči in pognala oklepljeno zveri od 0 do 100 km/h v le 3,3 sekundah. Govorice nakazujejo, da lahko RM-X2 tudi plove, s tem pa bo postal strah in trepet tudi tistih, ki se pred njim skrivajo na kateremu izmed samotnih otokov, na težko dostopnemu terenu ali v najnevarnejših predelih zemeljske oble. Za zverino je potrebno odšteti vsaj 900.000 evrov.

Galerija: Ramsmobile RM-X2

Ramsmobile RM-X2Odpri galerijo

Tomcar TX Tomcar TX: ‘buggy’, ki mu ni para cover-ev-mercedes-benz Mercedes-Benz bo zamenjal bencin in dizel za elektriko! Napihljiva čelada Hövding 3 Hövding 3: najvarnejša kolesarska čelada na svetu Mercedes-Benz električni skiro Mercedes-Benz električni skiro: skrivnostni električni skiro z zvezdo · ·