hammerheadrazer.0
V zraku · tehnologija · gadgeti

Razer je med igričarji znan kot zanesljiva izbira za dobre slušalke. Hammerhead Wireless morda po videzu spominjajo zgolj na še enega tekmeca Applovih Airpodsov, vendar pa so te slušalke namenjene predvsem zagretim igračarjem.

Ena od slabosti pri uporabi brezžičnih slušalk med igranjem videoiger je zamuda zvoka za dogajanjem: večina brezžičnih slušalk namreč ni sposobnih popolno dohajati dogajanja. Razer si želi z novimi slušalkami Razer Hammerhead True Wireless to spremeniti.

Te slušalke imajo relativno majhno zamudo, samo 60 ms, a le, ko je omogočen Gaming Mode, ki ga lahko nastavimo prek aplikacije za iOS in Android. Razer Hammerhead slušalke uporabljajo posebej prilagojeno različico Bluetootha 5.0, da ohranijo kakovost zvoka in življenjsko dobo baterije (ta zdrži nekje 3 ure neprestanega predvajanja). Življenjska doba baterije se s priloženo škatlico za polnjenje poveča na 12 ur.

Osnovne funkcije, kot so spreminjanje skladbe, sprejemanje klicev ali aktiviranje želenega glasovnega asistenta, se upravljajo s tipkami na dotik. Če pa želite prilagoditi glasnost, pa boste to na žalost morali storiti na telefonu. Velja še omeniti, da slušalke ponujajo tudi vodoodpornost po standardu IPX4. Zanje bo treba odšteti 119,99 €.


ErzetichAudio-Thalia-01 Erzethic Thalia: slovenske slušalke, ki navdušujejo avdiofile dji naslovna DJI Mavic Mini: najmanjši dron iz družine Mavic samsung book Samsung Galaxy Book Ion in Galaxy Book Flex: s QLED-zaslonom in brezžičnim polnjenjem Apple AirPods Pro Apple AirPods Pro: aktivno odstranjevanje hrupa in izboljšan zvok · ·