fbpx

Muzikal SIMPLY THE BEST – The Tina Turner Story / Ljubljana: 4. in 5. februarja bomo plesali

Muzikal SIMPLY THE BEST – The Tina Turner Story bo Ljubljano dvignil na noge 4. in 5. februarja 2020. Energična glasba, vrhunska zasedba, atraktivna kostumografija, plesni vložki in še mnogo več so razlog, da vas bo muzikal Simply The Best z zgodbo o Tini Turner in njenimi energičnimi uspešnicami dobesedno »odtrgal« od sedeža.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 39,00 €

To je leto Tine Turner: mineva 35 let od izida albuma Private Dancer, nagrajenega s štirimi grammyji, 30 let od izdaje uspešnice Simply The Best, 10 let od njene zadnje turneje in 80. častitljivih let njenega življenja.

Tako v sklopu velike evropske turneje ob 80-letnici rock legende in po več letih čakanja, tudi v Slovenijo prihaja dolgo pričakovani muzikal SIMPLY THE BEST – The Tina Turner Story, ki na svoji evropski turneji žanje velike uspehe. Predstave so vnaprej razprodane, obiskovalci pa se s stoječimi ovacijami sprašujejo, ali je ali ni na odru prava Tina Turner!


Predstava, ki bo 5. februarja 2020 v Ljubljani (4. februar je razprodan), v gala postavitvi velike dvorane Gospodarskega razstavišča, vas bo popeljala skozi življenje rock legende Tine Turner, od njenih začetkov, preko vznemirljivega obdobja z možem Ikom Turnerjem, pa vse do njene vrnitve in vrhuncev njene samostojne kariere.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tina-turner-story.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!