robert-piosik-m2q0VvAwLFA-unsplash
V zraku · odnosi

Zakaj je to eno izmed najboljših razmerjih, kar jih boš kdaj imel?

Je oseba, ki preveč razmišlja. Njene misli so vedno na delu. Ne poznajo počitka. Zato si včasih v glavi piše scenarije, ki nimajo nobene zveze z resničnostjo. Zakaj toliko analizira in razmišlja? To je njen obrambni mehanizem. Tako se brani pred bolečino.

Spoštuje tvoj trud. Ni ženska, ki bi bila zadovoljna s svetlečimi in dragimi darili. Želi si preprostih stvari v življenju. Obožuje sporočila za dobro jutro. Vajin čas ob kavici, ko te lahko samo tiho opazuje. Uživa v občutku povezanosti, ko se vajini prsti prepletajo.

Izzvala te bo. Ni ženska, ki bi se smejala ob vsaki šali, ki jo boš povedal. Ne bo delala ali govorila stvari, samo da bi jo imel rad. Želi, da ji pokažeš najboljše, kar imaš, da daš vse od sebe in da te potisne do točke, da boš postal najboljša različica sebe. Zanjo.

Ima preprosto in nežno srce. Ko ljubi, ljubi brezpogojno. Njeno srce je čisto in polno ljubezni. Včasih prehitro zaupa in je zaradi globine svoje ljubezni ranjena.

Je odlična poslušalka. Ve, kako poslušati druge ljudi in jim svetovati. Ve, da je komunikacija pomembna. Ne prenese ignoriranja. Želi se pogovarjati o lahkotnih in težkih stvareh.

Včasih jo je težko razumeti. Res je, včasih jo je zelo težko razumeti, ampak, ko se zaljubi vate, bo popolnoma predana. Bo samo tvoja. Bo tvoj najboljši prijatelj, ljubimka, zaupnica, partnerica v zločinu in tvoja največja podpora.

Nikoli se ne bo odločila za razmerje brez strasti. Zanjo je vse ali nič. Pozna sebe, svoje standarde, potrebe in ne bo zadovoljna z nič manj. Nikoli se ne bo sprijaznila z razmerjem brez strasti; če ji ne boš dal sebe, če ne boš v njej vnel in vzdrževal plamena strasti, se bo umaknila.

Če imaš takšno žensko v svojem življenju, jo obdrži, ker je resničen dragulj.


jeremy-banks-Z9q18W0cZBs-unsplash 19 “dolgočasnih” trenutkov v razmerjih, ki pa pravzaprav kažejo, da je vajina ljubezen še vedno močna! jennifer-lopez-jane-fonda-monster-in-law-1556817668 Tast in tašča iz pekla: 7 znakov, da sta strupeni osebnosti timothy-barlin-DsD0FSQMOgI-unsplash Ne dovolite, da hodijo po vas: 9 načinov, kako se postaviti zase v vsaki situaciji azamat-zhanisov-njOqCnxRuyQ-unsplash Tako se zaljubi močna ženska! · ·