SOF 2020: rdeča nit 29. edicije je “Komunikacija dodaja vrednost”

Zadnjič posodobljeno: :

Osrednji slovenski oglaševalski dogodek SOF 2020 bo s sloganom "Komunikacija dodaja vrednost" potekal 10. septembra v Ljubljani.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Ljubljana

Organizator

SOF

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 35,00 €

V postkoronskem času se vsi sprašujemo, kako bo naš posel čimbolj uspešno (pre)živel krizo. V spremenjenih razmerah nove realnosti je tista nova stara sestavina posla, ki nam bo pomagala preživeti, komunikacija. SOF zato obrača svojo pozornost na širše področje komunikacije in z osveženim sloganom Komunikacija dodaja vrednost v svoji 29. različici vabi na festival v povsem drugačni preobleki. Festivalsko dogajanje 29. SOF-a bo tako skoncentrirano na 10. september 2020 v Ljubljani.

Na festivalskem odru bo med drugimi moč videti Marka Adamsa, višjega podpredsednika in vodjo inovacij pri VICE Media in Zmaga Sagadina, najuspešnejšega slovenskega in priznanega evropskega košarkarskega trenerja, posebna pozornost pa bo med drugim namenjena Ičigaju slovenskih stoletnikov, podjetjem, ki zaznamujejo uspešno poslovno pot že več kot častitljivih 100 let.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sof.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Poletni festivali v Ljubljani 2021: dogodki, ki jih ne gre zamuditi