Renault espace
Utrip mesta · mobilno

Renault bo na mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu razkril novo generacijo espaca. Še pred tem pa so Francozi objavili prve uradne fotografije, ki prikazujejo, da bo novi model pomenil odmik od tradicionalnih enoprostorskih smernic k bolj kupejevski zasnovi in zunanji podobi, s čimer ga pri tej znamki umeščajo med crossoverje.

Oblikovalci so tako imeli nalogo oblikovati vozilo z značilnostmi kupeja, kar pa ne bo načelo izjemne prostornosti in prilagodljivosti potniške kabine in prtljažnika, kar je ena od odlik tega modela s 30-letno tradicijo.

Poleg tega so bila vodila še svetlost in zračnost potniške kabine, lebdeča sredinska konzola, pet in sedem sedežna zasnova in v povezavi s tem izredna prilagodljivost prostora. Premiera modela bo 2. oktobra ob 11. uri, kmalu zatem pa pričakujte obsežno reportažo o tem crossover novincu.

Renault espace Odpri galerijo

V spodnji anketi – glasuj za avtomobilistično novost leta – 2015


BMW-serije-2-active-tourer-bmw2-35 City Test: BMW serije 2 Active Tourer – Netipičen Bavarec, ki absolutno navduši aktivne IMG_2968 Ford focus electric – tudi modri oval ima električnega RZC_R-peugeot-rcz-r-rcz-1-2 City Test: Peugeot RCZ-R – francoski dirkalni stroj DSC_0963 Nissan X-trail – terenski povratnik na neskončna brezpotja ·