Renault Zoe Star Wars
Utrip mesta · mobilno

Ob izidu novega filma Vojne zvezd je tudi Renault pristavil svoj lonček in izdal posebno serijo Renault Zoe Star Wars Edition. Posebno izdaja prepoznamo po nalepkah, ki so na motornem pokrovu, strehi in prtljažnih vratih. Ponazarjajo svet Vojne zvezd in še posebno Han Solovega Milenijskega sokola.

Renault Zoe Star Wars Edition prepoznamo tudi po posebnih oznakah, ki jih najdemo na prednjem odbijaču in pragovih avtomobila. V notranjosti prevladuje edinstven vijoličast odtenek, vanj pa je pobarvano okrasje armaturne plošče, obrobe zračnikov, zvočniki, prestavna ročica in obrobe talnih preprog. Oprema je posebni izdaji primerno bogata in vsebuje vzvratno kamero, zvočni sistem BOSE, 17-palčna platišča in Wi-Fi.

Na razpolago so štiri zunanje barve, med katerimi je najbolj prepoznavna Glacier White, v katero je odeta Zoe na fotografijah. Zoe se bo predstavila v prihodnjih tednih na Elizejskih poljanah v Parizu, v trgovine pa zapeljala marca 2018, ko bo na platna prišel tudi poseben film o Han Solu. Izdelanih bo le 1000 primerkov Star Wars Zoe in bodo na prodaj ekskluzivno v Franciji.

Galerija slik: Renault Zoe Star Wars

Renault Zoe Star WarsOdpri galerijo

cover-skoda-karoq Škoda Karoq: mali Kodiaq, ki je nadomestil Yetija McLaren 720S McLaren 720S za 25 bitcoinov Tesla model S, kot si jo je zamislil Novitec. Je to najbolj huda Tesla Model S Aston Martin Rapid Tudi Aston Martin Rapid bo v prihodnje električen