Foto: Ben White
V zraku · astrologija

Projekti bodo zamujali, spopadali se boste z lažmi in dezinformacijami, kakšno dragoceno reč boste izgubili. Zato se boste mnogi čutili zmedene in napete. Oborožite se s potrpežljivostjo, pogumom in jeklenimi živci, saj od 18. junija do 12. julija verjetno nič načrtovanega ne bo šlo po načrtu.

Če boste v naslednjih dneh založili pomembne papirje, razlili skodelico kave po prenosnem računalniku ali pa bo posel padel v vodo, se ne krivite preveč! Globoko vdihnite in si zašepetajte: nisem kriv jaz, to je retrogradni Merkur v raku.

Slednji bo vplival vsaj na 5 astroloških znamenj, ki bodo najbolj občutila njegovo delovanje. To so: rak, oven, škorpijon, devica in kozorog.

Rak

Rake bodo nenadoma preplavila nova čustva, zaradi katerih se bodo počutili živčne ter negotove. Mogoče bo sprožilec kakšna oseba ali odnos iz preteklosti, morda skrivnost, ki so jo bodo odkrili. Vsekakor bo rake nekaj temeljito in resno prisililo k preučevanju sebe in svojega življenja. Nasvet: ne dovolite, da vas preplavijo negativne misli o prihodnosti, osredotočite se na pozitiven rezultat in oblikujte načrt, kako ga doseči.

Oven

Oven bo sprejel nekaj prenagljenih, slabih odločitev povezanih s preteklostjo. Nasvet: namesto, da iščete krivce, stisnite zobe in sprejmite odgovornost. Ta kriza bo minila.

Škorpijon

Škorpijone bodo nakopičena čustva dušila kot še nikoli doslej. Nasvet: izpustite čustva in tako osvetlite svojo dušo. Okolje bo nekoliko presenečeno, da nekdo, ki se s sabo najraje ukvarja sam, govori o tem, kar ga muči, vendar njihove začudene reakcije ne jemljite kot negativno. Sprejmite jih!

Devica

Device bodo razočarana nad osebo iz njihove bližine, ki jih je omrežila pred nedavnim. Tako bodo imele zlomljeno srce. Nasvet: tolažite se, da je bolje, da je ta oseba sedaj pokazala svoj pravi obraz, kot pa da mislite, da lahko računate nanjo.

Kozorog

Kozorogi se bodo počutili, kot da se je cel svet zarotil proti njim. V prihodnjih dneh bodo potrebovali veliko energije, da bodo kos vsakodnevnim nalogam in pričakovanjem delovnega okolja. Navet: vsak dan si vzemite nekaj časa zase in se zahvalite za vse lepe stvari v vašem življenju. Ignorirajte slabe reči! Mnoge od njih so le prehodna faza.

woman-in-black-polka-dots-shirt-sitting-on-chair-3783802 6 čustveno najbolj nestabilnih astroloških znakov man-and-woman-embracing-4541710 Poletni horoskop 2020: tvoje življenje bo romantični film pair-3798371_1280 Rojeni v tem astrološkem znamenju, nimajo sreče v ljubezni woman-in-black-scoop-neck-shirt-smiling-38554 V tem astrološkem znamenju so rojene najboljše žene, ki ti bodo zveste do groba!